Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 22 Mesterdiplomák ban ben Kőolaj és földgáz 2024

22 Mester Programok ban ben Kőolaj és földgáz 2024

Áttekintés

Sok magánszemélyek végeznek a Mester Olaj, gáz és energia választhatnak, hogy vizsgálja az energiapiacon, ami nélkülözhetetlenné teszi a globális gazdaság és a rendkívül jövedelmező iparág. Az ilyen mértékű értékes ipar betekintést, beleértve egy áttekintést a kortárs kérdéseket a piacon.

Mi a Mester Olaj, gáz és energia? Felsőfokú a továbbtanulás, hogy felkészítsen a tudás lényegét, mint a kőolaj és a földgáz szerződési jog, pénzügyi és menedzsment könyvelési, üzemeltetést, és az energia közgazdaságtan. A hallgatók megtanulják az alapvető építőkövei a környezetvédelmi menedzsment stratégiákat, mint például az emberek menedzsment és szervezetfejlesztési. Egyének tud dolgozni pályára, hogy majd egy valódi különbség a jövőben a Föld fenntarthatóságát.

Számos okok miatt választották, hogy a Mester Olaj, gáz és energia természetesen.A program megtanítja számos készségek, mint például a marketing, kutatási módszerek, stratégiai menedzsment, a szén-menedzsment és vállalkozás, valamint a kortárs kérdéseket az olaj, gáz és energia. Továbbá, a mester ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy feljebb a ranglétrán gyorsan.

A költség változik attól függően, hogy az intézmény, és a program időtartama egytől három évig. Ebből az okból, alapvető fontosságú, hogy a kutatás a program alaposan ellenőrizze, hogy a program által kínált illeszkedik a céljait.

Diplomások nagy kereslet számos pozíciót, mint az olaj és a gáz elemző, az energia és a fenntarthatóság vezetője, a projekt teljesítményét elemző, és a projekt koordinátora. A hallgatók készségek fejlesztése szükséges kérdésekkel kapcsolatos környezetvédelem és az éghajlatváltozás.

Számos nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a program a különböző egyetemeken.Online tanfolyamok ideális választás azok számára, akik távoli térségekben élnek szerte a világon kevés hozzáférést a létesítmény. Web-alapú lehetőségeket is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Energiatanulmányok
  • Energia
  • Kőolaj és földgáz
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (22)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum