Keystone logo

3 Mester Programok ban ben Katar számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Katar

A diákok a világ minden tájáról választott Mester Katar posztgraduális tanulmányok. Katar, a diákok tapasztalni egy egyedülálló lehetőség, hogy vizsgálja meg a kultúrát azáltal, hogy elmerül a hagyományok és az iszlám életmód. A state-of-the-art berendezések, a diákok tapasztalni kiváló tudósok megkönnyítette magasan képzett és szakmai oktatók. Kívül az osztályteremben, a mester folytató hallgatók a katari lehet tapasztalni mindazt, Katar kínál, többek között, mesés építészet, izgalmas souqs, seafronts fejlődött, és sok más látnivaló.

Számos mester Katarban programok számos különböző tudományágak tanulmány. Sok diák választja programok, például a tervezés, az iszlám tanulmányok, pénzügy, kommunikáció, az egészségügy, az oktatás, a városi tervezés, a mérnöki, és a számítógép-tudomány között még sokan mások. Vannak még ütemezési lehetőségek igényeinek kielégítésére minden mester a katari diákok, beleértve a teljes munkaidős, részmunkaidős, az interneten és a távoktatás.

Lapozzunk végig a Mester Katar programok alatt, és megtalálja a program az Ön számára!