Keystone logo

58 Mester Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Üzleti tanulmányok
  • Kereskedelem
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (58)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem

A tanulmány a kereskedelem Művek jellemzésére a piacon, akik az esettanulmányok és a gazdasági rendszerek, valamint a kulcsfontosságú tényező a siker vagy kudarc az egyes üzleti tevékenységét. Pályakezdő a Master of Commerce programok rendkívül képzett a vezető pozíciókat az üzleti számos területen az állami és a magánszektorban. Master of Commerce programok célja, hogy továbbtanulás során kapott egy diák 's alapképzésben jobb képzést jelent a magasabb szintű speciális pozíciók tanácsadás, pénzügyi, számviteli, információs rendszerek, marketing, emberi erőforrás menedzsment, nemzetközi üzleti és így tovább.

Master of Commerce diákok jellemzően 1-2 év alatt fejezik be, és tartalmaz egy dolgozat projekt, amelyben a hallgató bizonyítja, hogy megértsék a legfontosabb elméleti fogalmak és gyakorlati készségek egyéni vagy csoportos projekt.Master of Commerce programok állnak rendelkezésre a teljes vagy részmunkaidős tanulmány ütemtervet Európában vagy Óceániában, Ausztráliában, Új-Zélandon vagy Spanyolországban. Az RMIT Egyetem Master of Commerce program időtartama három félév, és ösztönzi a diákokat, hogy folytassák ideális karrier ösztönözve őket, hogy személyre szabott a tanulmányok, hogy egy bizonyos területen a specializáció.

Ha szeretne többet megtudni, hogyan, hogy megszerezzék a szükséges képesítést a föld nagy pozíciókat, és fejleszteni az álmod karrier az üzleti, pénzügyi, számviteli, marketing, emberi erőforrások, illetve bármely más területen kapcsolatos Commerce, egyszerűen lépjünk le, és megtudja, hogyan lehet alkalmazni, hogy a Master of Commerce szak, még ma!