Keystone logo

129 Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Keresztény tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Keresztény tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (129)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Keresztény tanulmányok

Sok egyetemi diplomások dönt, hogy visszatér a felsőoktatásba, hogy folytassa a diplomáját, amely egy fejlett oktatási teljesítménye elnyerte után körülbelül két-három éves intenzív tanulmányozása egy adott tárgyra.

Most mi van a Mester Christian Studies? Ez a szigorú program általában magában alapos felülvizsgálatra a Biblia és a különböző tanításokat és tanokat, nagy figyelemmel gyakran a tárgy, mint az Ószövetség, az Újszövetség, az evangéliumok és az általános keresztény teológia. Fokozott figyelmet gyakran témák szerepeltek köztük eszkatológia, szoteriológia, megszentelődés és ekkleziológia. Számos program is összpontosít evangelizáció bibliai kommunikáció, a keresztény kulturális megfontolások és a lelki élet között kapcsolódó területeken.

Sok diplomás keresztény tanulmányi programok jelenteni jobb munkahelyi elégedettség és több munkalehetőséget után, sa felsőfokú.A legtöbb főiskolák és egyetemek is megköveteli a diplomáját, hogy tanítsa Christian tanulmányait a testületi szinten.

Nincs előre meghatározott költségek megszerzésére irányuló Mester Christian Studies. Mivel a tanfolyam ára változhat a tényezők, mint ahol a kurzus, a diákok kell csatlakoztatni a beiratkozási irodája minden iskola, hogy fontolgatják a pontos információkat.

Sok karrier lehetőségek léteznek azok számára, akik hatékonyan keresni mester fokozatot Christian tanulmányokat. Közös karrierje jelentős részét a klérus tagja, minisztériumi igazgató, míg mások tovább dolgozni a nonprofit intézmények keresztény kapcsolatok vagy hatásoktól. Sok diplomások tovább, hogy végre missziós munkát a különböző globális beállításokat, míg mások tovább tanítani keresztény tanulmányok különféle környezetben, középiskolák, főiskolák, illetve a vallási szervezetek és intézmények.

Az adatbázisunk egy jó kiindulópont lehet összekötő rendszergazdák a sok online Christian tanulmányok programok által kínált iskolák szerte a világon. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.