Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 44 Mesterdiplomák ban ben Kertészet 2023

44 Mester Programok ban ben Kertészet 2023

Áttekintés

Számos főiskolai diploma természetesen a diplomás szintű oktatáshoz vezet. Az egyik lehetőség ezen a szinten mesterképzés. A mester programok általában szakmai képzést nyújtanak egy adott karrier felé.

Azok a hallgatók, akik egyetemi háttérrel rendelkeznek a földtudományokban vagy a kapcsolódó területeken, érdekelhetik azt, hogy mi a mester a kertészetben. A kertészet területén az emberi kapcsolatok a környezetre irányulnak, hogy kreatív megoldásokat nyújtsanak a mezőgazdasággal, a tájtervezéssel és a földhasználattal kapcsolatos problémák megoldásában. Az almezők és szakterületek közé tartoznak a virágtermesztés, az üvegházhatást okozó technológiák, a szőlőtermesztés, a vízvédelem, a növénytermesztés, az étkezési beavatkozás és a mezőgazdasági ökoszisztémák.

A kertészetben végzett mesterképzés a hallgatók számára jobb kommunikációs készségeket biztosít, különösen a kertészeti kutatás, stratégia és formatervezés ismeretének megosztása és bemutatása terén. Továbbá a diplomásoknak képesnek kell lenniük azonosítani és felmérni a különböző tájképekkel és mezőgazdasággal kapcsolatos problémákat és megoldásokat.

A nappali tagozatos tanulmányi programok keretében a Kertészettudományi Mester körülbelül két év múlva elkészülhet. A részidős programok akár három-öt évig is tarthatnak. A pénzügyi költségek az oktatás helyétől függően változnak.

A hallgató szakosodásától függően a kertészetben végzett mesterfokozat sokféle karriert eredményezhet. Ezek alapulhatnak a kutatás, a tájtervezés, a megőrzés, a termesztés, a biogenetika vagy a marketing területén. Példák a konkrét pályára: tájépítész, biogenetikus, molekuláris tudós vagy tanár vagy előadó. Más lehetőségek közé tartozik az óvodai, télikert vagy közkertben dolgozó menedzser; a gyümölcs- és zöldségtermelő vállalkozás elindítása; illetve a magán- vagy állami vállalatok által irányított mezőgazdasági termelés minőségének ellenőrzése.

Kertészet diplomás kurzusokat kínálnak számos országban szerte a világon. Vannak olyan lehetőségek is, amelyek a program online vagy teljes részét az interneten keresztül vehetik igénybe. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Kertészet
Szakirányok
  • Élettudomány (44)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum