Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Kiskereskedelmi menedzsment 2024

4 Mester Programok ban ben Kiskereskedelmi menedzsment 2024

Áttekintés

Dolgozni a kiskereskedelem terén, meg kell rengeteg szakmai tapasztalattal és esetleg a formális oktatás. Követésén Mester Retail Management, meg lehet tanulni, mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyenek az üzleti világban.

&nbsp

Mi a Master in Retail Management? Úgy tervezték, hogy a végzős hallgatók, akik fok A vendéglátás programot készít fel, hogy a munka bármely a különböző kiskereskedelmi szakmák. A diákok kompetenciák üzleti adminisztráció, a vizuális merchandising, és a marketing. Ők is lehetővé tette, hogy folytassa koncentráció esetén, élelmiszer, vagy kiskereskedelmi szolgáltatás menedzsment. Osztályok a számvitel és a közgazdaságtan általában építeni a program tananyag.

&nbsp

Tudod, hogy a kiskereskedelem terén önéletrajz látszanak a megszerzett diplomáját. Bár a leendő munkáltatók elsősorban összpontosítani a korábbi szakmai tapasztalat, a formális képzés lenyűgözni őket, és növeli az esélyét, hogy biztosítsa a pozíciót.Mivel a kereslet a kiskereskedelmi munkahelyek várhatóan növekedni fog a jövőben, találnak munkát nem lehet nehéz folyamat.

&nbsp

Van egy sor képzési programok állnak rendelkezésre, és a legtöbbjük hogy két év alatt fejezik be. Tandíj változik iskolánként. Kutatási vagy forduljon az intézmény alkalmazása előtt, hogy meghatározzák a költségek beiratkozás.

&nbsp

A Master in Retail Management mértékben tudja nyitni az ajtót, hogy számos szakmai lehetőségeket. Sok diplomás munkát találni, mint merchandising vezetők, vásárlás igazgatók, gazdasági vezetők, valamint beszerzési menedzser. Esetleg ezek is minősíteni kell alkalmazni bármely felső szintű vezetői pozíciót. A mester fokozatot, akkor készek dolgozni, a legtöbb helyen a vendéglátó iparban, különösen azokat vonatkozó marketing, értékesítési és beszerzési.

&nbsp

Sok nemzetközi egyetemek kínálnak programokat a kiskereskedelem terén.Az is gyakori, hogy az emberek beiratkozni online programok. Megértem, hogy sok iskolában szükség a diákokat, hogy legalább két év szakmai tapasztalattal, mielőtt beiratkozott. Ha készen áll, hogy megszerezzék a diplomát, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Kiskereskedelmi menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum