Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 37 Mesterdiplomák ban ben Klímaváltozás 2023

37 Mester Programok ban ben Klímaváltozás 2023

Áttekintés

A mester fokozat jellemzően szerzett befejezése után egyetemi tanfolyam. Ez a fejlett fok bizonyítja a hallgató tudásának egy speciális terület tanulmány. A legtöbb program kínál fok lehet kitölteni 1-3 év.

Mi a Mester klímaváltozás? Ez a program tipikusan vizsgálatát a változások a hőmérséklet és az időjárási minták a föld. Sok diák fog szakosodni téma, hogy fedezze a politika, a tudomány, a gazdaság, a jog és a kormányzás az éghajlatváltozás. Számos program fedezi az éghajlati hatások, a módszertani megközelítéseket, az éghajlatváltozás közgazdasági és politikai, sebezhetőség és alkalmazkodás. Befejeződése után foka, sok diák lesz a készségek megértéséhez szükséges, hőmérséklet, nyomás, szél, és hogy ezek a légköri változnak a rövid és hosszú ideig.

A diákok részesülnek a szigorú vizsgálat, kutatás és adatelemzés elsajátított ha vásárol egy Mester Éghajlatváltozási. A befejezése ez a fajta program gyakran pozitív értékelést a potenciális munkaadók.

Az ára a mester fokozatot változhat attól függően, hogy milyen az oktatás területén van szerzett, milyen országban az intézmény az, és hogy mennyi ideig tart egy diák, hogy teljes mértékben. Ha kérdése van a költségek a legjobb lépjen kapcsolatba az iskola vagy egyetem az érdeklődés.

A rendelkezésre álló munkahelyek a köz- és a magánszektor, az emberek egy Mester Éghajlatváltozási van a különböző alkalmazási lehetőség közül választhatnak. Karrier a kutatás és fejlesztés, az éghajlat-előrejelzés, meteorológia és az oktatás állnak rendelkezésre ebben a széles területén. Az ismeretek és készségek megtanultam megszerzéséhez mesterképzésre lehet alkalmazni, hogy a különböző iparágakban, beleértve az energiatermelés, a mezőgazdaság, a katonai és a szállítás.

Tekintsük benyújtása egy online alkalmazás, ha a mester fokozatot is érdekes az Ön számára. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Klímaváltozás
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (37)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum