Keystone logo

18 Mester Programok ban ben Neveléstan Kognitív tudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Neveléstan
 • Kognitív tudomány
Szakirányok
 • Neveléstan (18)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Neveléstan Kognitív tudomány

  A mesterfokozat lehetővé teszi a diákok számára, hogy széles körű ismeretekkel rendelkezzenek egy adott területen, és lehetőséget nyújtanak a mélyrehatóbb kutatások elvégzésére. A mesterfokozat szükséges azok számára, akik érdekeltek a PhD.

  Mi a mester a kognitív tudományban? A kognitív tudomány egy széles téma, amely feltárja az agy különböző aspektusait, beleértve a gondolkodást, a tanulást és az információfeldolgozást. Az ezen a területen mesterképzésben részesülő magánszemélyek tanulmányozhatják és kiegészíthetik a különböző témákkal kapcsolatos kutatásokat, például a pszichológia, a számítógépes modellezés, az agyi képalkotás és a nyelvi felvétel. Mivel a fókuszterületek sokféle spektruma áll rendelkezésre, a leendő program résztvevői meg kell vizsgálniuk, hogy mely iskolák kínálják az adott területet, amelyre szakosodni szeretnének.

  A kognitív tudomány doktori fokozata segíthet a jelölteknek olyan erős készségek kifejlesztésében, amelyek életük során hasznosak lehetnek. Az egyének valószínűleg erős kutatási és elemzési készségeket, valamint problémamegoldó képességeket fejlesztenek ki. Az emberi viselkedés jobb megértése növelheti a vezetői képességeket is.

  A mesterképzés költsége a kognitív tudományban nagymértékben függ attól a konkrét programtól és iskolától, amelyet a hallgató választ, valamint a tanulás időtartamáról. Ez általában 1-2 évig tart, hogy befejezze ezt a fokozatot.

  A mesterképzés a kognitív tudományban lehetővé teheti a címzettek számára, hogy számos szakmai pályát folytathassanak, a szakterület specifikus területtől függően. Az egyének foglalkoztathatnak számos iparágban, beleértve a kormányzati szerveket, a nonprofit szektort és az oktatást. Az ezzel a fokozattal rendelkező embereket alkalmazhatják a menedzsment, a kutatási és a posztszekunder oktatási pozíciókban. Példák a konkrét potenciális munkakörökre: kutatási elemző, műszaki író, webfejlesztő és marketing asszisztens.

  Mind az online, mind az egyetemi programok az egész világon léteznek. Miután eldöntötte, hogy milyen célt szeretne folytatni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.