Keystone logo

14 Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Anyagtudományok Kohászat 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Anyagtudományok
  • Kohászat
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Anyagtudományok Kohászat

Miután a diákok végzős egyetemi diplomát, akkor lehetősége van arra, hogy alkalmazza a mester program a tanulmányi területen. Mesterképzés gyakran lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson egy adott szempont az ipar vagy a helyszínen, és tovább képezzék magukat. Azt is segítik a diákokat, hogy sikeresen úrrá lesznek érdeklődési terület.

Mi a Mester Kohó? Ez a program középpontjában ásványianyag-feldolgozó és a kémia mögött kitermelése szennyeződések fémek, üvegek és kristályok. A diákok megtanulják, hogyan kell használni ezeket tisztított termék formája, megváltoztatják az erejüket, és azokat ellenáll a korróziónak. Ezek a gondolatok meg lehet valósítani számos iparágban, mint például az újrahasznosítás, a termékfejlesztés és a hulladékkezelés. A diákok megfogalmazni és megoldani a problémákat, módosíthatja a meglévő módszerek és értékeli a jelenlegi folyamat. Végső soron ezek a folyamatok javítják termékek és egyszerűsítse az emberek 's életét.

Amellett, hogy a tanulás, hogyan lehetne javítani a természetes anyagok, valamint mesterséges anyagok, tudósok megtanulják az alapvető készségeket, amelyek segítik őket a funkció a munkahelyen. Dolgozik a csapat, a határidők betartása és elszámoltatható segítségével a diákok keresni nagyobb fizetést és jogosultak több rangos pozíciót Érettségi után.

Az ára a tandíj változhat Az egyetemek, attól függően, hogy a pontos részletek a program, valamint ahol az iskola található. A diákok meg kell tennie a kutatási alkalmazása előtt az egyetemi annak biztosítására, hogy vegye az egyik, hogy jobb nekik.

A kohászatban széles skáláját kínálja a lehetőséget, hogy a mester diplomával. Egy profi lehet elhelyezkedni a kis- és nagyvállalatok dolgozik acélgyártás során mérnök, anyagok kutatója, a kudarc elemző vagy design és a minőség elemzője. Diplomások is elhelyezkedni a tanítás, a menedzsment és a projekt tervezés.A versenyképes fizetés és számos további előnyeit, ennek mértéke gyakran kapunk sikert a hallgatók, akik a Master Kohó.

Diákok, akik élnek távoli helyeken, a munka vagy család is kíván venni a program online kurzusok. Számos intézmény kínál ezeket a lehetőségeket. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.