Keystone logo

2 Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Történelem Korai modern történelem 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Korai modern történelem
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Történelem Korai modern történelem

A mester program áll a fejlett tanulás és a kutatás egy adott területen a tanulmány. Előfordulhat, hogy a résztvevők nemrég diplomát szerzettek, vagy olyan szakemberek lehetnek, akik tudásukat növelni kívánják karrierlehetőségeik javítása érdekében.

Mi a mester a korai modern történelemben? Ez a program lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy tanulmányozzák a különböző országok korai modern történelmét. Minden programnak saját fókusza lehet, legyen az Európa, Nagy-Britannia, az Egyesült Államok vagy egy tengerentúli ország. A független kutatások, szemináriumok és csoportos projektek révén a diákok olyan témákkal kerülnek bemutatásra, mint a korai modern globalizáció, a reformáció megközelítései, a tudományos forradalom és a korai Európában élő nők. A diákok választhatnak, hogy tanulmányokat választani, mint például az egzotikus állatok Európában, Shakespeare, vagy erőszak a korai modern Európában.

Az ilyen végzettséggel rendelkező diákok olyan kutatási készségeket nyernek, mint például az anyagok elhelyezése és az eredmények tárolása. Azt is megtanulják, hogyan lehet megszervezni, kezelni a projekteket, és hatékonyan bemutatni az eredményeket. Ezek a készségek hosszú utat mutatnak ahhoz, hogy a diplomások életképes jelöltet kapjanak a sok munkahely számára.

Az ilyen mértékben érdeklődő diákoknak nem szabad megengedni, hogy a pénzügyek eljussanak az oktatáshoz. Az iskolák világszerte kínálják ezt a programot, és a tandíj jelentősen eltérhet egymástól. A speciális díjak és követelmények feltárása mellett a hallgatóknak fel kell kérniük a rendelkezésre álló pénzügyi támogatásokat.

A korai modern történelem fokozatot szerzett diplomások a civil szolgálatok, az oktatás, az újságírás, a turizmus, a személyzet irányítása, a könyvtárak és a múzeumok széles skálájára jogosultak. A speciális szakmai címek közé tartozhatnak a középiskolai vagy egyetemisták történelemtanítói, történelmi elemző, történelemíró, külügyminiszter tisztviselő, történelmi tartalomszerkesztő, történelmi idegenvezető és hírszerző elemző.

Függetlenül attól, hogy kíváncsi vagy a tengerentúli iskolákra, a városodra vagy az internetre, ott van tananyag. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.