Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 48 Mesterdiplomák ban ben Kormányzás 2024

48 Mester Programok ban ben Kormányzás 2024

Áttekintés

A főiskolai diploma és a doktori fokozat közötti váltás, mesterképzés posztgraduális díja, amely általában három évig tart. Azok a diákok, akik elérik a céljukat, hogy mestert szerezzenek, azt találhatják, hogy sokkal több lehetőségük van, mint azok, akik nem.

Mi a mester a kormányban? Ez az oklevél általában a diákok széles körű tudás, mivel megtanulják, hogyan kell vizsgálni a szociális intézmények, beleértve a feltárása területeken a reform és a változás a társadalomban. A programban részt vevő egyének megtanulhatják a politika és a politikai döntéshozatal gyakorlatát és elméletét. Egyes tanulási intézmények lehetővé teszik a diákok szakosodását olyan területeken, mint a politikai kommunikáció, a biztonsági tanulmányok vagy a demokrácia tanulmányozása és irányítása.

Azok a hallgatók, akik mesterképzésben részesülnek, elsajátítják a készségek széles skáláját, például a problémák azonosításának és elemzésének képességét, majd hatékony megoldásokat hoznak létre, így olyan jól lekerekített egyének jönnek létre, akik versenyképes pályafutásokat hozhatnak létre. Sok hallgató erős munkatapasztalattal rendelkezik a kormány, a közgazdaságtan, a statisztikák és a politikai elemzések terén. A fokozat taníthatja az egyéneket, hogyan kell hatékonyan beszélni a nyilvánosságban, aktívan hallgatni és jobban kezelni az idejüket.

Nincs beállított szám arra, hogy leírja a kormányzati fokozat megszerzésének költségeit. Általánosságban minden tanulási intézmény hitelenkénti alapon határozza meg saját árait, és minden országnak megvan a maga törvénye arról, hogy mennyit tölthet fel a kollégium. A támogatások és ösztöndíjak lehetősége szintén megváltoztathatja az árat.

A mesterfokozat megszerzése a kormányzatban számos karrierlehetőséget biztosít a diplomások számára. Vannak, akik nyilvánvaló karrierlehetőségeket vállalnak, például lobbistává válnak, vagy politikai hivatalt tartanak. Mások úgy döntenek, hogy emberi erőforrás menedzserekként, közgazdászokként vagy politológusokként dolgoznak. Mások azonban úgy dönthetnek, hogy a középiskolai vagy a középiskolai szintű oktatást tanárok vagy professzorok tanítják. Akár kormányzati hivatal, egyetem vagy magánvállalat vagy vállalat esetében sok lehetőség rejlik.

A kollégiumok, egyetemek és más posztgraduális oktatási intézmények kormányzati mesterprogramokat adhatnak világszerte. Azok, akik távmunkát akarnak, számos esetben online tanfolyamon is részt vehetnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Kormányzás
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (48)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum