Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 29 Mesterdiplomák ban ben Kreatív művészetek 2023

29 Mester Programok ban ben Kreatív művészetek 2023

Áttekintés

Diákok, akik keresik, hogy fokozzák a karrier lehetőségeket, kapcsoljuk be egy másik területen, vagy egyszerűen csak megszerezni az önmegvalósításhoz kaphatnak a mester 's mértékben. Sok intézmény kínál teljes munkaidős és részmunkaidős programok.

Mi a Mester Creative Arts? Van egy széles skáláját mester „s programok növelésére összpontosít egyének ” művészi képességeit, beleértve a festés, rajzolás, írás, fényképezés és a cselekvés programokat. Nem számít, milyen területen a hallgató úgy dönt, hogy, ő is számíthat szigorú vizsgálatot annak érdekében, hogy finomítsa a fegyelem. A hallgatók tanulmányi történelmi korok művészeti mozgalmak és a különböző technikák teljes projekt, vagy dolgozzon ki egy portfolió. Sok programokat kínál gyakornoki lehetőségeket, ahol a diákok szert értelmes élet tapasztalata.

Diákok, akik befejezni ezt a programot, hogy az elégedettség javítása a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és a csoportmunka készség.Megtanulják, hogyan kell létrehozni értelmes munkát, valamint hogyan lehet hatékonyan dolgozni másokkal, ami nagyon értékes lehet számos iparágban.

A költségek egy Mester Creative Arts függ az intézmény. A hossza program drasztikusan változik, egyik évről a több éve. Javasoljuk, hogy a diákok a kapcsolatot az intézmény 's közigazgatási hivatal, hogy ha a költségek megfelelnek a költségvetésük.

Pályakezdő a Mester Creative Arts hagyott egy továbbfejlesztett képességekkel művészi kézműves. Sok kezelheti csapatok, vagy akár kezdeni szervezetekkel. Néhány vált hivatásos művészek, hogy tegye a munkát fel eladásra az interneten vagy az üzletekben. Mások felvett szervezetek is profi fotósok, írók, grafikusok vagy fogalmazók. A tanítás a magán- és az egyetemek, illetve főiskolák is népszerű útvonal; mások dönteni, hogy egy-egy magánórákat.

Sok lehetőség megszerzésének ilyen mértékű rendelkezésre a világ minden tájáról.A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Művészettudományok
  • Kreatív művészetek
Szakirányok
  • Művészettudományok (29)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum