Keystone logo

79 Mester Programok ban ben Kriminológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőjogi tanulmányok
 • Kriminológia
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (79)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Kriminológia

  Sok diák szeretné megismerni a karrier területén a mesterfokozatot. Mindenki számára elérhető, aki egy főiskolai diplomát szerzett, ez a fajta program képes arra, hogy a hallgatókat különféle vonzó, magas fizető munkákhoz igazítsa.

  Mi az a mester a kriminológiában? Úgy tervezték, hogy a diákok átfogó megértését a büntető igazságszolgáltatási rendszer, ez a fajta program különböző témákra terjed ki, mint a kriminalisztika és a bűnügyi pszichológia. A hallgatók megtanulják, hogyan kell hatékonyan kutatni a rejtett bűnözés hátterének feltárására, vagy biztonsági osztályokat vehetnek fel. Minden kurzus a hallgatók számára speciális ismereteket nyújt a bűnözés témájáról, arról, hogy a bűnöző hogyan tekinti a törvénytörténetet.

  Amikor a Criminology programban mesterképzésbe lépnek be, a diákok különböző kritikai készségeket fejleszthetnek ki, amelyek mind a karrierjükben, mind a személyes életükben segíthetik őket. A kutatási és elemzési készségek előmozdításhoz vezethetnek, sőt növelhetik a fizetést, miközben a kritikai gondolkodás képességek segíthetik a tanulókat a munkahelyen vagy otthon.

  A mesterképzés ára az iskolák között változik, mert mindegyiknek megvan a maga tandíjköltsége és díja. Olyan tényezők, mint például a program időtartama a befejezéshez és a tanfolyamok megszerzése az egyetemen vagy az interneten, szintén befolyásolhatja a költségeket.

  A kriminológiai mesterképzésben részt vevő hallgatók érdekes munkahelyek széles skálájához férhetnek hozzá, mint azok, akiknek csak főiskolai végzettsége van. Az ilyen háttérrel rendelkezők úgy dönthetnek, hogy a bűnüldözésben vagy rendőrként vagy nyomozóként dolgoznak, vagy úgy dönthetnek, hogy a színfalak mögött dolgoznak, mint törvényszéki kutatók vagy tanácsadók. Vannak, akik élvezhetik az előadókat és az anyagot az elkövetkező hallgatóknak. A kriminológia háttere szintén felvehetné a hallgatókat a biztonságban való munkavégzésre.

  Mivel az egyetemek megértik, hogy sok olyan diák, aki beiratkozott egy mester programra, zongorázza a munkahelyeket és a családokat az oktatással, sok iskola elkezdte kínálni az online osztályokat, hogy a hallgatók nagyobb rugalmasságot nyújtsanak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.