Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Mesterdiplomák ban ben Kriptográfia 2024

5 Mester Programok ban ben Kriptográfia 2024

Áttekintés

A mesterfokozat kibővítheti a karrierlehetőségeket a diplomás diákok számára. A doktori fokozat és bizonyos szakterületek mesterképzést igényelnek az előretekintés részeként.

Mi a mester a titkosításban? A diákok időt tanulnak a számítógépes tudományok, az alkalmazott matematika, sőt a mérnöki. Tanfolyamok tanítanak tudósok számítógépes architektúra, algoritmusok, valószínűségelmélet, Java, C, az aszimmetrikus kriptográfia alapelvei és így tovább. A diákok megtanulják dolgozni a biztonsági rendszerekkel és a titkosítókkal. Az információbiztonság, a titkosítás és a kommunikációs rendszerek kezelésének alapjait is tanítják. A program résztvevői választhatnak több választható kurzust meghatározott karrier érdekek, miután a fundamentumok és a szükséges osztályok teljes. A program két évet vesz igénybe, hogy befejezze a legtöbbet.

A számítógépek elszaporodásával a titkos információk titkosítása szükséges ismeretek az informatikai alkalmazottak számára, valamint a személyes adatok védelme. A kurzus során szóbeli és írásbeli prezentációs és érvelési készségeket tanítanak a hallgatóknak a munkahelyükön és az ügyfelekkel való kapcsolatukban.

Mielőtt döntést hoz egy programról, bölcs dolog alaposan megvizsgálni az intézményt és a programot az összköltség meghatározására. Néha a költségtényezõk a gazdaság kezdõpontjától függõen ingadoznak.

A mester titkosítása során a diplomások úgy döntenek, hogy egyetemi tanárok, biztonsági tanácsadók vagy pénzügyi tanácsadókká válnak. Sokan átmentek a létrán az aktuális adatbiztonsági pozícióikban, váltak cryptanalistákká és titkosítókká. További lehetséges munkakörök közé tartozik az adatdekódoló, a titkosítási szakértő, a jelelemző és az üzenetdekódoló. Számos helyszínen mesterképzésre van szükség a számítástechnika és matematika kombinálásához. A kiberbiztonsági munkák helyzete gyorsan változik, és további lehetőségeket kínál a diplomások számára.

Folytassa a diplomáját otthon vagy külföldön, online vagy osztályban, a kiválasztott programtól függően. Indítsa el az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kriptográfia
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum