Keystone logo

26 Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Kulináris művészetek
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (26)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek

Miután alapképzésben, mester 's fok segítségével a diákok élesíteni a karrier célok és szakértelemmel rendelkező terület tanulmány. Pályakezdő ezek a programok dönthet úgy kezdődik belüli karrierjük tevékenységi területén, illetve tovább keresni még felsőoktatás.

Mi a Mester Kulináris Művészetek? Ez a fokozat célja a diákok, akik abban reménykednek, hogy építsenek karriert, mint szakácsok és egyéb szakértői élelmiszer dolgozók. Egyes programok konkrét bizonyos ételeket, míg mások inkább általános jellegűek. Mindkét esetben, a tanfolyam általában főzés-igényes, miközben továbbra is tartalmazó fontos elméleti elemeket. Például, a diákok gyakran van szükség a teljes kurzusok táplálkozás, alap kémia, az élelmiszer-design, kóstoló technikák és a bor párosítás.

Eltekintve az előnye, hogy a tanulás az értékes és piacképes ismeretek kulináris művészetek, ezen az úton a tanulmány másik előnye.Megismerik az értéke friss és egészséges alapanyagokból, és így jól felszerelt létrehozni egészséges, ínyenc ételeket saját maguk és családjuk számára.

Minden mester Kulináris Arts program lesz más költség. Tandíj, valamint a beiratkozási és regisztrációs díjak, változhat iskolánként alapján a helyszínen. Lépjen kapcsolatba az egyes iskolák közvetlenül a további információkat.

A diákok egy szenvedélyes minőségű élelmiszerek jól szolgálja ezt a tanmenetet, mert az őket létrehozó számos élelmiszerekkel kapcsolatos szakmák. Talán jobb, mint bármely más mértékben, a Master in Culinary Arts készül diplomások számára sikeres és jövedelmező karriert, mint az ínyenc szakácsok, pékek, és éttermi vezetők. Ezek igényes karrier egy nagy szoba a haladás, és a sok diplomás ilyen program juthatott messzire az élelmiszeriparban.

Ha érdekli a beiratkozott egy Master in Culinary Arts program, sok lehetőség közül választhat világszerte.A kereshető adatbázisban iskolák lehet hasznos erőforrás meghatározására vonatkozó programot a legjobban megfelel a követelményeknek. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.