Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 19 Mesterdiplomák ban ben Kulturális történelem 2024

19 Mester Programok ban ben Kulturális történelem 2024

Áttekintés

A hallgatók egy olyan egyetemi oktatás, akik szeretnék folytatni a tudás fejlesztését, lehet, hogy folytatni a mester fokozatot. Ez egy speciális tanulmányi területen fejlett megértést biztosít, és gyakran két vagy három évig tart.

Mi a mester a kulturális történelemben? E diploma befejezése azt jelzi, hogy a diák mélyen megértette a multikulturalizmus és a művészet és a kultúra kapcsolatát az egész történelem során. A legtöbb program magában foglalja a könyvtári módszertanokkal, a múzeumi gyakorlatokkal, a művészettörténeti és íráselméletekkel, valamint az elméletekkel és a tolmácsolással kapcsolatos kurzusokat. A diákoknak gyakran lehetősége van arra, hogy választani tudjanak bizonyos területeken, például a nyugati történelem, a kínai és japán művészet, a fotográfia története, az építészeti alapítványok és a római művészet alapjai.

Azok a diákok, akik egy mester programot tanulnak, általában megtanulják, hogyan motiválják és kezdeményezzék a projekteket. Továbbá olyan kutatási és analitikai készségeket fejlesztenek ki, amelyek segítik a diplomás karrierjét.

A tandíj költsége gyakran aggodalomra ad okot az érdeklődő diákok számára. Mivel a költségek jelentősen változhatnak a helyszínen, a program időtartamán és a konkrét tantervi követelményeken alapulva, a diákoknak kapcsolatba kell lépniük a különböző iskolákkal a konkrét tandíj és egyéb díjak megtalálásához.

Azok a diplomások, akik mesterképzésben részesülnek a kulturális történelemben, számos különböző környezetben dolgozhatnak. Néhány tipikus munkakört tartalmazhatnak múzeumi kurátor, művészettörténész, tudós, történelemtanár és idegenvezető. A végzős diploma is hasznos azok számára, akik szeretnének folytatni pályafutás területén a kutatás, az újságírás, tantervfejlesztés, művészeti kritika, galéria munka, művészeti kereskedelem, és az utazás.

A kulturális történelem fokát helyi intézményben, nemzetközi iskolában, sőt online is szerezheti meg. Használja az adatbázist, és keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Történelem
  • Kulturális történelem
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum