Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Mesterdiplomák ban ben Kvantitatív közgazdaságtan 2023

15 Mester Programok ban ben Kvantitatív közgazdaságtan 2023

Áttekintés

Bővítse karrierlehetőségét mesterfokozattal. Egy adott területen folyó intenzív tanulmány gyakran ad a diákoknak a munkahelyen elért élvonalakat. A mesterképzés is szükséges lépcsőfok azoknak, akik doktori munkát végeznek vagy bizonyos tanulmányi területeket folytatnak.

Mi a mester a kvantitatív közgazdaságtanban? Az osztályok középpontjában a jelenlegi gazdasági elmélet alapos megismerése, matematikai és gazdasági elemzés és modellezési módszerek állnak. A kurzusok közé tartoznak a statisztika, a matematika és a pénzügyek. Tanulmányozza az emberi tendenciákat a kollektív és az egyéni gazdagság tekintetében, és hogy a társadalom hogyan használja vagy nem használja a pénzt. Fedezze fel a különböző gazdasági változók közötti mennyiségi kapcsolatokat, és alkalmazza ezeket a fogalmakat. A programok általában körülbelül két évig tartanak.

A programban szerzett készségek közé tartozik a problémamegoldás, a statisztikák felhasználása és a pénzügyi feladatok elvégzése. A hallgatók kiterjeszthetik e készségek előnyeit személyes portfóliójukra, bankjaikra és pénzügyeikre. A problémamegoldás analitikus problémák megoldása többet jelent, mint a napi gyakorlati, valós alkalmazással.

Fontos, hogy a diákok megvizsgálják az egyes programok költségét és terhelését, mielőtt döntést hoznak a legmegfelelőbbek meghatározására. A szállás költségeit, a tandíjat és a díjakat fel kell venni a kutatásba.

A mester a kvantitatív közgazdaságtan felkészíti a diplomások a karrierjét a közgazdaságtan, banki és pénzügyi. A kormányzati ügynökségek és irodák munkalehetőséget nyújtanak az állam- és önkormányzati ügyintézők iránt érdeklődő hallgatóknak. A kutatók iránt érdeklődők számára a tudományos és kutatóintézetek életképes megoldások lehetnek. A hallgatók számára előnyös lehet a mikrofinanszírozási intézményekben, banki és befektetési vállalkozásokban végzett munkahely. A megszerzett kvantitatív módszerek hasznosak lehetnek a diákok számára olyan területeken is, mint az értékesítés.

Fedezze fel a külföldi tartózkodás szépségét és örömét, miközben befejezi ezt a kétéves diplomát. A folyamat az alábbi program keresésével kezdődik, és közvetlenül az űrlap kitöltésével keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Kvantitatív közgazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum