Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 29 Mesterdiplomák ban ben Légiközlekedési menedzsment 2024

29 Mester Programok ban ben Légiközlekedési menedzsment 2024

Áttekintés

A mesterképzés olyan végzettséggel rendelkezik, amelynek célja, hogy segítse az embereket a karrierjük jelentős előmenetelében. A legtöbb karrier-diák számára ez az egyik végső cél. A mesterképzés általában egy módja annak, hogy bizonyos mértékű szakértelmet mutasson.

Mi a Master in Aviation Management? A légiforgalmi irányítás mestere olyan fokozat, amely gyakran felkészíti a diákokat a légi közlekedésben dolgozó karrierekre, különösképpen a diákok képzésére a régi és az új, folyamatosan fejlődő repülőgépekkel való együttműködésre. A légi jármű iparának minden kihívásával, például a kormányzati előírásoknak való megfeleléssel és a légi járművek javítását megelőzően fontos, hogy a program résztvevői megtanulják, hogyan lehet felügyelni az ellenőrzéseket, megoldani a problémákat és ösztönözni a biztonsági programok és protokollok kidolgozását .

A posztgraduális osztályok megszerzése segíthet abban, hogy a személy önbizalommal beszéljen másokkal, különösen kollégákkal. Az osztályban a diákokat is általában megtanítják, hogyan legyenek vezetőik az osztályukban. A bizalom és a vezetői képességek mellett fel tudják venni a nyomás alatti helyzet gyors elemzését, megkönnyítve a légiközlekedési ágazat átmenetét.

A mesterképzés költsége nehéz lehet megcsúszni. Sok iskola saját tandíjat és díjat állapít meg. Ez attól is függ, hogy milyen országból vagy az állami diákokból származnak.

Miután megkapta a légiközlekedés-irányítás diplomáját, a polgári légiközlekedés területén számos pályafutás áll rendelkezésre. A gyártótól és az üzemeltetőktől a vállalkozókig általában az erősen vágyott az ilyen típusú képzésből származó tehetség. Kezelőként egy személynek képesnek kell lennie arra, hogy működési és technikai megoldásokat fejlesszen ki a küldetések végrehajtásával együtt. A gyártók képesek lennének ragaszkodni a szigorú biztonsági szabályokhoz annak érdekében, hogy az üzemeltetők számára a szükséges felszerelést biztosítsák.

A légi közlekedés menedzsmentjének megszerzésével kapcsolatban a diákok meg szeretnék tekinteni a hozzájuk legközelebb álló kollégiumokat. Ezenkívül a program online is elérhető. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Légi közlekedés
 • Légiközlekedési menedzsment
Szakirányok
 • Légi közlekedés (29)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum