Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 19 Mesterdiplomák ban ben Légköri tudományok 2023

19 Mester Programok ban ben Légköri tudományok 2023

Áttekintés

A mesterfokozat követése jó lehetőség arra, hogy speciálisabb oktatást és képzést kapjunk, hogy felkészüljünk egy karrierre. Egyes szakmákban még a belépő szintű pozíciókra is szükség van mesterképzésre.

Amikor mérlegeli, mi a mester a légköri tudományok, a diákok fel kell készülniük arra, hogy vegyenek részt a kutatás, hogy megértsék a folyamatokat és a fizika a légkör. Tanulmányozható mind a laborban, mind a mezőn, kombinálva a matematikát a fizikai tudományokkal a komplex természeti jelenségek megértéséhez. A légköri tudomány olyan növekvő terület, amely egyre inkább a közvélemény tudatosságába kerül, mint olyan társadalmilag releváns téma, amely fontos politikai hatásokkal jár. Az alhálózatok és a fokú koncentrációk magukban foglalhatják a meteorológiát, az éghajlatváltozást, az oceanográfiát és a geofizikát.

A légköri tudományok mestereivel végzett gyakornokok gyakran megnövekedett képességekkel rendelkeznek a kritikai elemzésekben, képesek megjósolni az időjárási rendszereket és a mintázatokat. Továbbá meg kell tudniuk magyarázni a légköri tevékenységet szabályozó fizika törvényeit és a meteorológiai eszközöket alkalmazni.

A mester programjai a légköri tudományokban általában körülbelül két évig tartanak. Néhány kurzust részmunkaidőben is felajánlhatnak, ezért hosszabb időt vesz igénybe. A programköltségek ennek és más tényezőktől függően változnak.

Számos különböző karrierlehetőség van, amelyet egy atmoszférikus tudományok mesterképzésében lehet folytatni, az időjárás előrejelzőktől a NASA kutatóiig. A meteorológia területén a diplomások a kormányzati szervezetek vagy a magánszektor kutatásmeteorológusaivá válhatnak, vagy meteorológiai műsorszolgáltatóként dolgozhatnak. A diplomások az éghajlatkutatásban is foglalkozhatnak a természeti katasztrófák elleni kockázatkezelés elemzőivel vagy az alternatív energiafejlesztéssel. A légköri tudományok vezethetnek a tanácsadáshoz is a levegőminőség és a környezetbiztonság területén, együttműködve a kormányokkal, a vállalkozásokkal vagy a nem kormányzati szervezetekkel.

A légköri tudományok a világ minden táján folytathatók. A diákok figyelembe vehetik a programokat az időjárási jelenségek vagy a helyszíni kutatások alapján.Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével

&nbsp

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Légköri tudományok
Szakirányok
  • Természettudományok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum