Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 14 Mesterdiplomák ban ben Lelkiség 2024

14 Mester Programok ban ben Lelkiség 2024

Áttekintés

A mesterképzés egy népszerű diplomát folytatja a diákok, akik szeretnék tovább tudásukat egy adott tanulmányi területen. Teljes vagy részmunkaidőben kapható, amely előnyös azok számára, akik az oktatásuk előmozdítása mellett szeretnének dolgozni.

Mi a mester a spiritualitásban? Ebben a programban a tanulók a szellemiség megértésének elmélyítésére összpontosítják tanulmányaikat. Minden egyes tananyag különféle tartalmakra fog változni, de sokan tanulnak kortárs és klasszikus lelki hagyományokat, alakokat és mozgalmakat. Bizonyos témák, amelyek tanulmányozhatók: a klasszikus keresztény írók, a spiritualitás története, a spiritualitás bibliai alapjai, a pszichológia és a spiritualitás integrálása, valamint a spirituális irányítás alapelvei. Számos program magában foglalja a pályázatíráshoz és a kutatáshoz kapcsolódó kurzusokat is.

Azok a hallgatók, akik ezt a diplomát folytatják, előnyösek abban, hogy olyan kommunikációs készségeket fejlesztenek ki, amelyek lehetővé teszik számukra, Azt is megtanulják, hogyan kell egy csapat részeként dolgozni, és hogyan kell kritikusan gondolkodni és írni.

Fontos a mesterképzéshez kapcsolódó költségek megértése. A tényezők tartalmazhatnak helyet, időtartama és tartózkodási helyüket, és ezek nagyban eltérhetnek egymástól. Amint a diákok érdeklődnek a konkrét díjakról, kérhetnek pénzügyi segítséget is.

A mesterfokozat megszerzése a spiritualitásban számos különböző karriert eredményezhet. Egyes munkakörök közé tartoznak a lelki pszichológusok, a lelki irányításért felelős miniszter, a gyülekezeti vezető, tanácsadó, főiskolai miniszter, papsági tag, tanár, meditációs oktató és misszió munkás. A szellemiség minden határokon átnyúlik, így a diplomások különböző magán- és nonprofit szervezetekben találhatnak munkát a világ minden területén.

A spiritualitás mestere több nemzetközi és hazai kollégiumban is szerezhető. Néhány program akár online is elérhető. A rendelkezésre álló információk megismeréséhez keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Lelkiség
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum