Keystone logo

21 Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Lelkigondozás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Lelkigondozás
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Lelkigondozás

Egy diák általában követi a mester fokozatot követő négy éves mértéke egy Bachelor of Arts vagy Bachelor of Science program. Az ilyen típusú felsőfokú tanulmányokat, az egyén lesz további karrierlehetőségek belül a választott területen előrehaladott pozíciók általában magasabb fizetéseket kínálnak.

Mi a Mester Lelkigondozás? A Mester Lelkigondozás biztosít a hallgatók mélyreható tanulmányt arra összpontosít, hogy a természet a lelkigondozás, beavatkozások és az oktatás. Egy alapos koncentrációt teológiai reflexió foka a diákokat a készségek, hogy szolgáljanak adott népesség integrációjának pszichológia és teológia. Ez növeli azok hatékonyságát gyülekezetek és mások szolgáljanak. Azt is kínál a diákok tananyag magában foglalja a gyakorlat és az elmélet a minisztérium.

Diplomások, akik szerezni az ilyen típusú fok részesül megszerzése egy átfogó tanulmányt a kombináció a vallási tanulmányok, az etika és a lelkipásztori tanácsadás alkalmazni, hogy minden szempontból a karrierjük. Magánszemélyek is növelni fogja a meglévő kommunikációs készség készlet dolgozni egy széles körű emberek különböző beállításokat, az egyházaktól a kórházak.

A költségek az ilyen típusú fokos széles határok között változik attól függően, hogy a választott egyetemen. Tényezőket, amelyek meghatározzák a pénzügyi ráfordítások közé helyét, tanulmányok és időtartamát a fokozatot. Ez jellemzően egy és három év alatt fejezik be.

A karrier az egyén, aki megkapja a Mester lelkigondozás vannak a különböző ágazatokban. Pozíciók közé tartozik a lelkész a templom gyülekezet lelkész egy kórházban, vagy egy miniszter dolgozott tanácsadóként a fiatalok, az idősek, vagy más területeken a klinikai munkát.A feladatok köré minisztérium az integráció a pszichológia és a spiritualitás.

Programok, amelynek középpontjában a lelkigondozás állnak rendelkezésre sok országban szerte a világon. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.