Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Logika 2024

4 Mester Programok ban ben Logika 2024

Áttekintés

A diákok, akik befejezik a főiskolai diplomát, és szeretnék vagy bővíteni a tudásbázis egy adott tárgyat, vagy folytatni diplomát egy kapcsolódó területen gyakran folytatnak egy mester. A legtöbb mesterképzés két évet vesz igénybe, még akkor is, ha egyes programok a mértéke kevesebb időt nyújtanak.

Mi a logikus mester? Ebben a tantervben a tudósok a formális rendszerek alkalmazására összpontosítanak, és megvizsgálják, hogy az érvelés miként metszi és befolyásolja ezeket a rendszereket. Ebben az esetben a rendszerek digitálisak lehetnek, vagy a tudományban és a matematikában alapulhatnak, bár a diákok a tudomány több filozófiai aspektusait vizsgálhatják. Más tanulmányi területek közé tartozhat retorika és meggyőzés, szimbólumok és szimbolikus logika, mindkettő a klasszikus oktatás alapja.

A logika fokozata segítheti a diákokat abban, hogy élesítsék érvelési képességeiket, segítve őket abban, hogy észleljenek egy olyan rendszert, amely rendkívül fontos a tudomány és a technológia területén. A logika tanítja a szakembereket, hogyan kell tárgyalni, és olyan erõs deduktív érveléseket kell kidolgozniuk, amelyek fontosak a nemzetközi üzleti életben.

Figyelembe véve költségvetésüket a tudósok számára, a leendő hallgatóknak emlékezniük kell arra, hogy a helyszín befolyásolhatja a tandíj költségeit. Így lehet az iskola típusa is. A magánegyetemek és kollégiumok gyakran drágábbak, mint az állami iskolák.

Számos módja van a logikus mesterképzésben résztvevőknek, ha választanak. Sokan egyetértenek az egyetemi tanulmányaik folytatásában, doktori képzésben részesülnek, és beleszerelik az egyetemi világba a logika, a filozófia vagy akár a számítástechnika professzorává. Mások a mérnöki, kommunikációs technológiák és hasonló szakmai pályafutásuk során alkalmazhatják mérnökeiket, akik számítástechnikai mérnökökké vagy szoftverprogramozókká válhatnak.

A mester logikában való elérése nemes törekvés. A diplomásoknak kielégítő karriert kell találniuk a szakmában, függetlenül attól, hogy akadémikusok maradnak-e vagy csatlakoznak-e a magánszektorhoz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Filozófia
  • Logika
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum