Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 26 Mesterdiplomák ban ben Márka menedzsment 2024

26 Mester Programok ban ben Márka menedzsment 2024

Áttekintés

Amikor megvizsgálja a lehetséges lehetőségeket befejezése után a főiskolai diploma, a mester fokozat lehet egy jó módja annak, hogy szakmai képzés előtt be a munkaerő. A mester programjait gyakran egyedi karrier-területekre szabják.

A társadalmi média növekvő jelentőségével a globalizáció korában a kreatív és az üzleti szféra összefogására törekvők kérdezhetik, mi a Brand Management menedzserként. A márkamenedzsment területe magában foglalja a kereskedelmi termékek minőségének és teljesítményének, valamint képének és hírnevének azonosítását és elemzését. A diákok kidolgozhatnak tervezési és marketing stratégiákat, hogy biztosítsák a termék sikerét az üzleti tőke előállításához. A mester programjai ezen a területen jellemzően kombinálják az előadást a helyszíni látogatásokkal és az esettanulmányokkal, hogy valódi cégeknél brandingeléssel dolgozzanak.

A posztgraduális diploma a márka menedzsment számos hasznos ismeretekkel rendelkezik a diákok, akik folytatni. Ez magában foglalja azokat a képességeket, amelyekkel megérthetjük, hogy a fogyasztók hogyan hoznak vásárlási döntéseket, elemezik a versenytársak marketingstratégiáit és hatékonyan használják a közösségi médiát és egyéb platformokat promóciós eszközként.

A márkaszervizben mesterképzési költségek országonként és oktatási intézményenként eltérnek. A tanfolyamokat rendszerint egy-két évig lehet befejezni.

Az ilyen programokból érkező diplomások sok karriert tudnak találni a területen. Márkaként, marketingként vagy termékmenedzserként működhetnek; a projektfejlesztés tanácsadójaként; vagy stratégiai, márkakezelő vagy marketingigazgató. A kereskedelmi szféra mellett a márkakereskedők munkát találhatnak a pénzügyi szolgáltatásokban, a technológiai szektorban, az oktatási vagy egészségügyi intézményekben vagy a nonprofit szektorban. Sok mester program márkamenedzsmentben tartalmaz pályaválasztási tanácsadást és képzést a tananyag részeként, gyakornokok, tanácsadói gyakorlat vagy esettanulmányok formájában.

A márkamenedzsment posztgraduális képzését nemzetközi szinten kínálják. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Márka menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (26)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum