Keystone logo

11 Mester Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Média Média és design 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Média
  • Média és design
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Média Média és design

Minden cégnek szüksége van, hogy a üzenetünket, hogy a fogyasztók. A kormányok és a non-profit csoportok is keményen dolgoznak, hogy egyértelműen kommunikálják a nyilvánosság számára. Ezért a szakértő a Mester Media and Design annyira értékes, hogy ezek a szervezetek.

Mi a Master in Media and Design? Ez egy speciális mértékben, hogy tovább fokozza a készségek és képességek a kreatív szakemberek. Ezek a programok a kiegészítő képzés és a hallgatókat a vezető szerepet a kreatív területeken kapcsolódó marketing és a kommunikáció. Diplomások használt korszerű módszerek prezentációk előkészítése és képek a fellebbezést a közönség széles különböző multimédiás platformok.

Ezek a programok hatékonyságának növelése diákok természetes kreativitás fejlesztése a műszaki ismeretek szükségesek, hogy elérje a szélesebb közönség. A diákok megtanulják, hogyan modern számítógépes eszközöket használnak a képek létrehozása és témák, hogy kommunikálni összetett gondolatok vizuálisan.Amellett, hogy a technikai szempontok a képzés, ők is megismerhetik létrehozása marketing és a reklám kampányok. Ők módszerek kifejlesztése szervezése és motiválása csoportok más kreatív szakemberek.

Az ára a Mester Media és a design is jelentősen változhat attól függően, hogy az intézmény a hallgató választja ki. Ez egy jó ötlet, hogy elkezdjük kutatni lehetőségek azonnal. A legtöbb program igényel legalább két további év teljes tagozatos képzés. Lépjen kapcsolatba a felvételi osztályán az iskolában a választás tandíj és díj információt.

Pályakezdő ezek a programok előkészítését pályára a marketing vagy reklám cégek. Ők is gyakran találnak munkát, mint a webfejlesztők, és tudásukat alkalmazni néhány számítógépes játék design pozíciókat. Ezek a diplomások gyakran emelkedik a vezetői pozícióba szervezeteiken belül és átvehetik vezetői szerepek. Néhány vezető csapatok más marketing szakemberek a tervezési koordinátor szerepét.Mások dolgoznak média tanácsadó cégek vagy akár kezdeni a saját szabadúszó munkát, mint én nternet tartalomszolgáltatók.

Sok munkavállaló diákok, hagyományos főiskolai természetesen a munka ütközik a menetrend. Online mértékben programok állnak rendelkezésre, hogy kiváló képzést, hogy belefér-e az életmód korlátozások elfoglalt szakemberek. A nemzetközi diákok is részesülhetnek a kényelmet, online osztályok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.