Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 21 Mesterdiplomák ban ben Mérnöki kutatás 2023

21 Mester Programok ban ben Mérnöki kutatás 2023

Áttekintés

Speciális képzettséggel és koncentrált oktatással rendelkező mesterfokozat népszerű választás azoknak a hallgatóknak, akik a képesítésüket kiegészíteni kívánják. Ez a típus tipikusan 24 és 36 óra közötti hitelesítést igényel.

Mi a mester a mérnöki kutatásban? Ezek a fejlett programok általában tanítják a diákokat a mérnöki technikák alapjainak, és lehetővé teszik számukra, hogy szakosodjanak a sokféle tudományos területen. A diákok érdeklődési körük és programkövetelményük alapján kiválaszthatják szakértelmüket, és olyan kutatási alapokon nyugvó tanterveket hozhatnak létre, amelyek az egyedi fókuszterületekhez igazodnak. A specializáció területei közé tartoznak (de nem kizárólagosan) a bioengineering, az elektromos vagy számítástechnikai mérnöki, anyagtudományi és a kőolajtermesztés. A programtól függően ezeket a fokokat gyakran erősen támogatja a független kutatás, és együttműködhet az iparági szakértőkkel.

A mérnöki tanulmányok gyakorlati jellegéből adódóan a diákok sok értékes készséggel és tapasztalattal rendelkeznek az oktatásukon keresztül. A hallgatók megtanulják, hogyan végezzenek mérnöki kutatásokat, és együttműködjenek a kívánt területen, és kiváló időgazdálkodási készségeket szerezzenek, amelyek nagymértékben tovább erősíthetik szakmai és személyes életüket.

Költségvetés a főiskolán lehet kihívás miatt puszta sok tényezők figyelembe. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy tanulmányozzák az egyes programokra vonatkozó díjtáblázatot, amelyet az alkalmazás előtt érdekelnek, és segítséget kérhetnek a kívánt egyetemektől.

Attól függően, hogy a szakosodott, a diákok, akik végzős mester a mérnöki kutatás kap nyereséget szinte minden olyan iparban, amely támaszkodik a kutatás. Az egyedülállóan gyakorlati hátteret ebben a szakban a hallgatók a biomedicina mérnökök, a kőolajmérnökök és az építőmérnökök számára vezethetik. Karrierpályák állhatnak mind a magán-, mind az állami szektorban, ahol a fejlett diplomások és a valódi kutatási tapasztalatokkal rendelkező egyének folyamatos igényt tartanak.

A mesterképzést a mérnöki kutatásban nem kell az életét kiváltani. Az online és a távoktatási programok lehetővé teszik, hogy egyensúlyban tartsák a családi és a munkaélet igényeit az Ön akadémiai céljai mellett. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki kutatás
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum