Keystone logo

11 Mester Programok ban ben Szakmai tanulmányok Művészetek és design 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Szakmai tanulmányok
 • Művészetek és design
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Szakmai tanulmányok Művészetek és design

  A Master of Professional Studies (MPS) egy poszt-érettségi diploma célja, hogy összekapcsolják a gyakorlati tudás, a tapasztalat, és elemzés interdiszciplináris terület céljára még inkább középpontba helyezve belül ezen a területen.

  Mi a szakmai tanulmányok Art és Design? A Master of Professional Studies ezzel koncentráció élesíteni az alkalmazott területeken, mint például a világítás vagy a belső kialakítás, illetve tűnhet kizárólag a számítógépes és internetes játékok fejlesztése. Tanfolyam lehetnek osztályok a design és a koncepció, a pszichológia, számítástechnika, alkalmazás és a fenntarthatóság, a stratégiai menedzsment, a gazdaság, a projekt menedzsment, és a márka-és marketing. Ez a fajta fokozat célja, hogy felkészítse diplomások aktív vezető szerepet a konkrét projektek, a megjelenítés a befejezésig.

  Az egyik nagy haszna, hogy a szakmai tanulmányok program az összeg kapcsolat egy diák tapasztalataikat vezetők a saját területén a tanulmány. Például, a Master of Games Development program, a diákok dolgoznak együtt professzionális fejlesztők közben projektek, és az esélyt, hogy bizonyítani, hogy saját tervezésű, hogy iparági vezetők. A diákok ápolják kapcsolatok kiköltözik az osztályteremben, és a karrierjük.

  A költségek olyan mértékben változhat egyetemenként. Lépjen kapcsolatba az iskola az a választás, hogy megtudja a részleteket illetően tandíj és a regisztrációs menetrend.

  A Master of Professional Studies Art and Design kínál számos karrier-lehetőség, hogy a diplomás. Speciális tanulmány vezethet pozíciót belsőépítészeti az egészségügyi ágazat.Szükség van a szakemberek, mind a magán-ipar és a közösségek a fenntartható tervezés és fejlesztés. Világítás design alkalmazások minden területén az építészet, a vállalati központ a színház. A szerencsejáték-ipar arra törekszik, feltalálók, akik az oktatás és a tapasztalat, hogy alkotásaikat a piacra. Tervezési és fejlesztési képességek nagyon alkalmazható villamosmérnöki, között más területeken.

  Fedezze fel a kiterjedt adatbázis programok, amelyek megmutatják, hogyan kell megtenni a következő lépést a profi karrier a művészet és a design. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.