Keystone logo

32 Mester Programok ban ben Neveléstan Tanítás Művészeti oktatás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • Művészeti oktatás
Szakirányok
  • Neveléstan (32)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Neveléstan Tanítás Művészeti oktatás

A mesterképzések fokozott előnyt kínálnak azoknak a diákoknak, akik tovább szeretnék oktatni. A posztgraduális programok tipikusan kisebb osztályméretei lehetővé teszik a diákok számára, hogy egy-két év intenzív tanulással szerezzék meg karrierjük fejlesztéséhez szükséges készségeket.

Mi az a mester a művészeti oktatásban? A művészettudományi posztgraduális programok felkészíthetik a tanulókat az oktatási élmények világszerte való tulajdonlásáért. A hallgatók szakosodhatnak közép- vagy korszakos oktatásban, vagy választhatják, hogy a tantervüket a művészi technikák, történetek és oktatási módszerek széles skálájával egyensúlyozzák. A specializáció egyéb területei magukban foglalhatják az érdekképviseletet, a történelmet, a közösségi művészetet, a múzeumi képzést és a művészeti kurzust. A hallgatók általában erős elméleti és gyakorlati tapasztalatokat kapnak a stúdió belsejében és azon kívül is, akik szigorú tanfolyamon és kutatáson keresztül kiemelkedő pedagógusként dolgoznak.

Azok a hallgatók, akik mesterképzést szereznek az Art Education-ben, képesek több korcsoporton keresztül tanítani, kimerítő művészi elemzést és kritikát folytatni, valamint a szakma professzionalizmusával és érzékenységével navigálni a történelem jegyzeteiben. Ezek a tulajdonságok elősegíthetik a diákok szakmáját, és lehetővé tehetik számukra, hogy művészként továbbfejlesszenek.

A fejlettségi szinthez kapcsolódó költségeket a megélhetési költségek és az időigény tekintetében ki kell terhelni. Mivel minden programnak különböző követelményei vannak és egyedülálló díjprogramja van, az érdeklődő diákok a pontos költségbecslésekért felvehetik a kapcsolatot a választott egyetemekkel.

Nincs ilyen jellegzetes munkakörnyezet a szakképzettséggel rendelkező egyén számára, mert sok különböző foglalkozást biztosít. A diákok jellemzően az állami iskolákban, egyetemeken, múzeumokon, művészeti központokban és művészeti galériákon dolgoznak, bár sok más iparág is felhívja ezt a készséget. A galéria igazgatója, a művészeti pedagógus, a múzeumi szakember, a művészeti tanár, a művészeti tanácsadó és az oktatási tanácsadó csak egy maroknyi munkakört, amit a területen végzettek végeznek.

A családi és a munkahelyi élet nem kell a fejlett oktatás útjában állni. A hagyományos vagy online órákon mesterképzést folytathat az Art Education programban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.