Keystone logo

278 Mester Programok ban ben Művészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Művészettudományok
  • Művészet
Szakirányok
  • Művészettudományok (278)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Művészet

A mesterfokozat olyan fejlett tudományos fokozat, amelyet olyan egyének számára nyújtanak, akik ténylegesen elvégzik a szigorú tanulmányi tanulmányokat egy adott iparágban vagy területen. A legtöbb mesterképzési program körülbelül két teljes évet vesz igénybe, hogy befejezze és építsen a tudást szerzett a kapcsolódó főiskolai diplomát.

Mi a mester a művészeti tanulmányokban? Ez az átfogó tanfolyam azoknak szól, akik a művészettörténet, a kulturális kritika, a humán tudományok, a médiaelmélet és a kapcsolódó témák választékát szeretnék bővíteni. A Master in Arts Studies program résztvevői a művészetet a formák és médiumok választékában gyakorolják, és részt vesznek a múzeumi gyakorlatokkal és művészeti helyszínekkel kapcsolatos gyakorlati tevékenységeknek a modern és történelmi társadalomban. További tanulmányi területek a Master in Arts tanulmányi program általában magában foglalja a közös múzeum gyakorlatok, kurátorok tanulmányok és felülvizsgálata kritikus és kreatív írás tippek és technikák.

A sikeres diplomások a Master of Arts tanulmányok programjai fel vannak szerelve, hogy különböző szerepet töltsön be a széles körű művészeti területek, és gyakran bérelt át, és képesek több pénzt, mint a társaik nélkül fejlett művészeti tanulmányok.

A művészettudományi tanulmányok megszerzésének költsége számos tényezőtől függ, többek között a program hossza, a földrajzi régió, amelyen keresztül megy, valamint a program és az iskola által kínált általános presztízse.

Azok a hallgatók, akik sikeresen végeznek mesterképzést a Művészetek Tanulmányi Programjában, gyakran munkát keresnek művészeti kereskedőként, múzeumi kurátorokként és kurátori szakemberekként, fotósokként, grafikusokként, művészeti tanároktól vagy különböző digitális és multimédiás pozíciókból.

Ha a mesterképzés hallgat a sikátorban, akkor látogasson el a Masterstudies kiterjedt programkönyvtárába, és használja a vezető űrlapot, hogy megtalálja az egyik legjobban megfelel az Ön igényeinek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.