Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 116 Mesterdiplomák ban ben Mesterséges intelligencia 2024

116 Mester Programok ban ben Mesterséges intelligencia 2024

Áttekintés

Beiratkozás a mester program után megszerzése egy alapképzés lehet, hogy a diákok fejlett tudás olyan témákban, amelyek fokozzák a karrierjüket. Ez a szakképzettség lehet a diákokat szakértőként a kiválasztott területeken, és lehetővé teszi számukra, hogy szélesebb választékban legyenek a magasan fizető állások, mint ha csak főiskolai végzettséggel rendelkeznek.

Mi az a mester a mesterséges intelligenciában? Ez egy olyan program, melynek célja, hogy a hallgatók mélyebb megértést nyerjenek a technikában és hogyan alkalmazzák a logikát mesterséges intelligencia létrehozására. A diákok tanulmányozhatják a mechanikát, például a mérnököket és a robotikát, miközben a logika, a programozás és az intelligencia alapelveit vizsgálják. Minden kurzus jellemzően a hallgatók számára mélyreható ismeretet biztosít a gépi tanulás egyik aspektusából, és tanítja őket arra, hogy egyedi projekteket hoznak létre és programoznak a mesterséges intelligencia területén.

Sok mesterképzést lehet készíteni a mester programjában, ami a jövőben magas fizető állásokhoz és karrierlehetőségekhez vezethet. A hallgatók olyan kritikus gondolkodási és technológiai készségeket fejleszthetnek ki, amelyek segítenek nekik kiemelkedni karrierjük terén, és fontos problémamegoldó képességeket is tanulhatnak.

Mivel akár egy-három évig is megteheti, hogy befejezze a mesterképzést, a költség drasztikusan változik. Minden iskola különböző, és saját megterhelt tandíjjal rendelkezik, és az osztályok elhelyezkedése is befolyásolhatja az árat.

A mesterséges intelligencia területe viszonylag új és izgalmas, és számos érdekes karrier áll rendelkezésre a megfelelő mértékben. Egyes diákok úgy dönthetnek, hogy szoftvermérnökként dolgoznak, míg mások inkább karrierlehetőséget szeretnek az elemzőknek. Sokan találnak pozíciókat fejlesztőként. A gépi tanulási alkalmazásokkal foglalkozó munkák is elérhetők lesznek, és az új karrierlehetőségek továbbra is megjelennek a piac bővítéseként.

A személyes élet kiegyensúlyozása az oktatással sok diák számára kihívást jelent. Számos egyetem kezdett kínálni az online osztályokat, hogy a hallgatók a rugalmasságot, amire szükségük van a sikerhez. Egy olyan egyetem megtalálásához, amely megfelel az Ön igényeinek, keresd meg a programodat, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Technológiai tanulmányok
 • Mesterséges intelligencia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (116)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum