Keystone logo

4 Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Mikroökonómia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Mikroökonómia
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Mikroökonómia

A mesterképzés gyakran kiváló módja annak, hogy tovább növelje magát a kiválasztott területen. Általában körülbelül két év telik el, de azt mutatja, hogy a világ mélyen megértette a témát.

Mi a mester a mikrogazdaságban? Ez a tudományág foglalkozik azzal a tanulmányozással, hogy az egyes döntések és az egyes politikák milyen hatást gyakorolnak a pénzügyekre. A tanfolyamok gyakran fedezik a piacok változásainak hatását a fogyasztók és a vállalatok árazására, valamint az ilyen piacokat érintő változásokra, például az adókra és az erőforrások szűkösségére. Ez a tanulmány olyan információkat eredményezhet, amelyek mind a beszállítókra, mind a fogyasztókra nézve hatással vannak a következmények mellett.

A Mikroökonómia mestere előnyei az ön személyes életében, valamint a szakmai életében is hasznosak lehetnek. Találhat meg értékes készségeket, például a költség / haszon elemzést, a stratégiai döntéshozatalt és a pénzkezelést.

A mesterképzés költsége az Ön helyétől és a kiválasztott iskolától függ. Részletesebb becslést kaphat az iskolától, akiről részt kíván venni.

A mikroökonómiai karrier gyakran úgy néz ki, ahogyan azt szeretné. Ön dönthet úgy, hogy vállalati, pénzügyi igazgató, aki különös hatással van egy vállalat pénzügyi politikájára. Vagy talán jobban szeretne kormányzati kapacitású kutatási elemzőként, ahol tájékoztathatja a vezetőket az adózás hatásairól a különböző piacokon. Ön is dönthet úgy, hogy tanácsadóvá vagy kutatóvá válik, aki segít a többi vállalkozásnak abban, hogy jobbá váljon a politikai változásokon keresztül. Alternatív megoldásként az író karrier lehet az, amit keresel, és segít a laikusok megérteni azokat az összetett elméleteket, amelyek az árképzést, a kínálatot és a keresletet vezérlik.

Valószínűleg a világ bármely pontján mikroeconomikában szerezhet mestert. Számos egyetemen és főiskolán áll rendelkezésre, és online bárhol is elérhető. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.