Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 16 Mesterdiplomák ban ben Modern nyelvek 2023

16 Mester Programok ban ben Modern nyelvek 2023

Áttekintés

A mesterképzés olyan fokozat, amelyet olyan egyének számára ítélnek oda, akik úgy döntöttek, hogy további kurzusokat választanak a tudásuknak a választott területen. A program általában azt követeli meg a diákoktól, hogy még két évet szenteljenek életüknek az oktatásukhoz.

Mi a mester a modern nyelvekben? Ebben a tanulmányi területen a mester fő célja, hogy felkészítse a hallgatókat a további kutatásokra a politikában és a külföldi diplomáciában. A tanulók olyan kurzusokat vehetnek igénybe, amelyek a politika tanulmányozásának összpontosítására és más nyelvek, köztük az afrikai, a közel-keleti és az ázsiai nyelvek mélyreható tanulmányozására irányulnak. A legtöbb mester programtól eltérően egy mestere ezen a területen általában négy évig tart: két év alatt a diákok elvárják, hogy alaposan tanulmányozzák a nyelveket, és két év alatt folytassák a társadalomtudományi módszertan továbbképzését.

Azok az egyének, akik teljes egészében befejezik ezt a programot, számos értékes készséggel járhatnak el. Azon kívül, hogy más nyelveket is megértenének, a politika és a bonyolult ügyek elemzésének és értelmezésének képességét is érzékelhetik. Mindezek a készségek felhasználhatók számos karrier területén.

A mesterképzés költsége a modern nyelveken számos tényezőtől függ, beleértve, de nem kizárólagosan az egyetemet, az oktatás módját (osztályban vagy online) és a program időtartamát. A leendő hallgatóknak meg kell tennie a kutatást a pályázat előtt.

A hallgatók e program jogosult számos izgalmas pozíciókat több ágazatban. Néhány munkakört az ilyen végzettséggel rendelkezők várhatóan tartalmazhatnak tolmács / fordító, diplomata, tanár, nemzetközi segélymunkás, nyomozó, marketingvezető, műsorújságíró, logisztikai és forgalmazási vezető, szabadalmi vizsgáztató és idegen nyelvtanár.

A hallgatóknak számos lehetőségük van arra, hogy mikor folytatják tanulmányaikat. Számos intézmény kínál online tanfolyamokat, amelyek sokak számára kényelmesek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvtanulmányok
  • Modern nyelvek
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (16)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum