Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 Mesterdiplomák ban ben Molekuláris élettudomány 2024

11 Mester Programok ban ben Molekuláris élettudomány 2024

Áttekintés

Ha érdekli a munka, hogy dolgozzon gyógyászati, kutatási betegség, és a további emberi egészségre, fontolja meg a Master in Molecular Life Sciences. Ennek alkategória élettudományi, ez a hangsúly magában foglalja a fejlett kutatási humán biológia számára az, hogy egy nagy különbség az emberiség jövője.

Mi a Master in Molecular Life Sciences, pontosan? Meg fogja vizsgálni a legmagasabb szintű testi folyamatok, egészen az atomi szinten, és hogyan manipulálják ezeket a folyamatokat gyógyszert gyógyítani, és bővíteni a várható élettartam. Választhat a specialitás olyan területeken, mint a kémia az élet, a fizikai kémia molekulák és anyagok, a sejtek dinamikája, a klinikai biológia, idegtudomány / neurobiológia, és így tovább.

Ez egy lehetőség nagyon kifizetődő munka, ami a különbség. Sok különböző aspektusait molekuláris élettudományok akkor válhat egy szakértő, és mindegyik nagyon fontos.Ezen kívül, van egy nagy igény az ilyen típusú tudósok ma.

A Master in Molecular Life Sciences programok közül néhány a legrangosabb. A költségeket tükrözik ezt, de ezek nagyban, mint minden felsőoktatási lehetőségeket. Fontos, hogy kutatások előre.

Ha veszel egy Master in Molecular Life Sciences, nem lesz sok különböző döntéseket a karrierje. A legtöbb kutatás, de van egy csomó fajta ennek egyik aspektusa. Akkor elsősorban immunológia, az onkológia, a genetika, a farmakológia, vagy sejtbiológiai és segít jobban megérthetjük a fertőzés, az immunitást, szöveti regeneráció, az anyagcserét, és a sejtek növekedését és differenciálódását. Alternatív, diplomások is munkakeresés, mint a vezetők a gyógyszeripar vagy a magán kereskedelmi szektor.

Az a molekuláris élettudományok egy nagyon izgalmas és kifizetődő egy.Diákok, akik szenvedélyesen folytatja a mester 's diplomát ezen a területen több lehetősége van az intézmények és programok, amelyek segítségével a kutatás az adatbázisunkban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Molekuláris tudományok
  • Molekuláris élettudomány
Szakirányok
  • Élettudomány (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum