Keystone logo

11 Mester Programok ban ben Élettudomány Molekuláris tudományok Molekuláris biotudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Élettudomány
  • Molekuláris tudományok
  • Molekuláris biotudomány
Szakirányok
  • Élettudomány (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Élettudomány Molekuláris tudományok Molekuláris biotudomány

A Master of Science mérnöki diplomát, ami két éve elkötelezett oktatás a diákok fogadására. Indításához MSc program, a diákok először szerzett egy egyetemi diplomát egy kapcsolódó területen. Míg keresőképesség MSc egy elkötelezettség, hogy az egyik, hogy megtérül a karrierlehetőségek a jövőben.

Mi MSc in Molecular Bioscience? Ez a fejlett oktatási program biztosít a hallgatók mélyreható oktatást a molekuláris biológia, biokémia, sejtbiológia, genetika, mikrobiológia és fiziológia. A diákok megtanulják, hogyan kell használni a tudományos számítástechnika módszereket, hogy jobban megértsék sejt fejlődés és mutációk, és hogy ezek hogyan mutációk lehet használni, hogy tanulmányozza betegségek molekuláris szinten. A diákok azt is vizsgálja, hogyan lehet a gyógyszerek hatékonyabbá ugyanazokkal a módszerekkel.

A tudósok, akik keresnek egy MSc in Molecular Bioscience képesek, hogy megszerezzék a szükséges ismereteket, hogy az új fejlesztések a maguk területén.Ezek a diákok is végzős a szükséges készségek dolgozni, mint a tudósok és kutatók, amely segíthet, hogy azok elég kívánatos a munkaadók számára.

Az ára keresnek, MSc gyakran függ a főiskola vagy egyetem, valamint a hallgató azon képességét, hogy teljes mértékben az ő időben. Diákok kell beszélni az iskolák, amelyek érdeklik őket, hogy több információt kapni költség elvárásainak.

A magas szintű oktatás, diplomások MSc in Molecular Bioscience gyakran magasan képzett pályára a tudományos kutatás, a vadon élő állatok és természetvédelem, jótékonysági szervezetek, környezetvédelmi tanácsadás, a farmakológia, ökoturizmus, és az alternatív energia kezdeményezéseket. Diplomások is dönthet, hogy dolgozni, mint főiskolai tanár, a környezetvédelmi kutatók, patológusok, kriminalisztika kutatók és gyógyászati ​​fejlesztők. Néhány diák is választhat, hogy tanulmányozza BioScience tovább folytatni képzésüket törekvés egy PhD.

Néhány iskola kínál online és távoktatás osztályok, így a program résztvevői lehet keresni foka oly módon, hogy együttműködik az elfoglalt életét. Ha szeretné, hogy kezdj el MSc in Molecular Bioscience ma, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.