Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 28 Mesterdiplomák ban ben Multimédia 2024

28 Mester Programok ban ben Multimédia 2024

Áttekintés

Miután elnyerte a főiskolai diplomát, akkor választhat, hogy folytassa a mesterfokozat, amely az első szint a posztgraduális tanulmánya előtt doktori szinten. Azok számára, akik magasabb szintű ismereteket keresnek egy adott témában vagy érdeklődési területen.

Mi a mester a multimédiában? A program fókuszától függően az oklevél felkészíti a hallgatókat a karrierre a tervezésben, a kommunikációban vagy a számítástechnikában. A közös szál az új információs technológiák megértésének szükségessége és az ötletek és üzenetek hatékony közvetítése a médiumon keresztül. A formatervezési tanfolyam magában foglalhatja a reklámot, a videószerkesztést, a digitális marketinget és a közösségi média kezelését. A kommunikációs kurzusok közé tartozhat az újságírás, a marketing, a reklámozás és az audiovizuális kommunikáció. A számítástechnika kiterjedhet az üzleti, számítástechnikai, 3D-s modellezésre és a webtartalom fejlesztésére.

Azok a tudósok, akik tanulmányokat végeznek a multimédiás mesterképzésben, ismerik az internetet és az új médiatechnológiákat, valamint a szükséges tartalmat, különösen a videót, hangot és animációt. Azt is megtanulják, hogyan használják a szoftvert a hang, a képek vagy a kód szerkesztésére és a multimédiával kapcsolatos üzleti tevékenységhez szükséges ismeretek elsajátítására.

Az oktatási költségek változhatnak attól függően, hogy melyik intézmény és milyen országban tartózkodik. A programok általában 1-3 év alatt működnek. A leendő hallgatóknak alapos kutatást kell folytatniuk a potenciális akadémiai programokról a pályázás előtt.

A Master in Multimedia program felkészíti a tanulókat, akiknek tervezési fókusza a karrierhez olyan termékek létrehozásában, mint az elektronikus média, játékok és oktatási források. Néhány karrierlehetőség közé tartozik a számítógépes játéktervező, az animátor, az adatmegjelenítő, a mozgásgrafikus tervező, a műsortervező és a webdesigner. A kommunikációs pályaválasztási lehetőségek újságírókat, marketingkommunikációkat vagy hirdetési szakembereket, illetve audiovizuális kommunikátort tartalmazhatnak. A számítástechnikához kapcsolódó szerepek közé tartozhat a digitális marketingszakértő, szoftverfejlesztő, rendszermérnök, adatkutató vagy játékfejlesztő.

A multimédiás programok mestere a világ számos intézményénél elérhető, akár az egyetemen, akár az interneten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Média
  • Multimédia
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (28)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum