Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Mesterdiplomák ban ben Munkaügyi kapcsolatok 2024

15 Mester Programok ban ben Munkaügyi kapcsolatok 2024

Áttekintés

A mester diplomát szerzett, miután a hallgató befejezi speciális modulok és követelmények, köztük gyakran az előterjesztett írásbeli dolgozat vagy projekt. Ezek a programok lehetnek felé irányul diákok, közvetlenül egy egyetemi program, vagy felé szakembereket, akik keresik, hogy javítsák a foglalkoztatási lehetőségeket.

&nbsp

Hogy értik a mesterek "programok általában, felmerül a kérdés:" Mi a mester a munkaviszonnyal kapcsolatban? "Ezek a programok jellemzően olyan témákat, mint például az emberi erőforrás menedzsment, munkaügyi kapcsolatok, a munkavállalói fejlesztésre, a fejlesztés munkavállalói juttatási programok, munkaügyi és munkajog, a személyzeti és képzési, illetve a kollektív készségek, valamint a műszaki vizsgálatot a szociális interakciók. Ezek a témák kíséri a különböző kapcsolódó készségek kialakítása és alkalmazása a téma.

&nbsp

A diákok a programok élveznek számos előnyöket, mint például a lehetőséget, hogy a magánszemélyek, akik már sikeresen gyakorló ezek a készségek és oktatók, akik váltak szakértők az ipar. Érettségi, a diákok jól felkészült a magas szintű foglalkoztathatóság. Ők készségek szükségesek a folyamatok szakmai integráció ismeretét, valamint a jelenlegi és jövőbeli munkaerő-piaci politikák érezhető, amit az képes megoldani a problémákat és megoldásokat.

&nbsp

A költségek a programokon részt befolyásolni lehet sok mindent, például, ahol az iskola található. Ezek az intézmények találhatók a világ minden tájáról, az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot az iskola közvetlenül konkrét információk.

&nbsp

Következő érettségi, akik már elvégezték a program gyakran képesek mozogni közvetlenül munkahely, mint a rendező az emberi erőforrások, humán erőforrás menedzser, javadalmazási és juttatási vezetője, szerződést tárgyaló felek, és a munkaügyi kapcsolatok vezetők. Egyéb karrier felelősség magában foglalhatja a menedzsment a munkahelyi sokszínűség, illetve a nemzetközi munkaügyi kapcsolatok. Ezzel a felsőfokú, diplomások találnak pozíciókat a helyi cégek, vagy a nemzetközi vállalatok.

&nbsp

Ha szívesen részt vesz a mester a munkaviszonnyal kapcsolatban programot, adjon meg egy vagy több vezető formák a programunkban lista. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Munkaügyi kapcsolatok
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum