Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Mesterdiplomák ban ben Navigációs technológia 2024

4 Mester Programok ban ben Navigációs technológia 2024

Áttekintés

Megszerzése a master fokozatot egy nagyszerű következő lépés elvégzése után főiskolai diplomát. A szakot általában vennie egy és három év alatt fejezik be. Beszerzése mesterképzésre gyakran vezet a magasabb szintű karriert jobb díjazások.

Mi a Mester navigáció? Ez mértékben összpontosít alapos oktatásban a navigáció és más tudományos területeken, amelyek kapcsolódnak. Diákok is tanulmányozza a mobil kommunikáció, rádió- és nem rádió-alapú helymeghatározó technológiák többek között. A kitöltött, a hallgató széleskörű ismeretekkel a dolgok, mint tengeri utazás, légi közlekedés, és a légiforgalmi távközlési.

Jövedelemszerzési a Mester Navigation segítségével sok. Lesz egy hatalmas tudás navigáció. Ez ahhoz vezethet, hogy a sikeres és kiteljesedett karrier lehetőségeket biztosít az alapozta a mértéke. Ezek a fejlesztések vezet béremelések, egyfajta elégedettség.

Az ára a mester fokozatot is nagyon eltérőek. Egyes tényezők, amelyek meghatározzák a megszerzés költségei a mértéke az országban, ahova folytathatják a diplomát, melyik intézmény úgy dönt, és azt az időt vesz igénybe a teljes mértékben.

Ha már szerzett a Mester Navigáció, akkor több választási lehetőséget a karrierje. Lehet dolgozni, mint egy légiforgalmi irányító személy vagy dönthet a karrier a tengeren. Foglalkoztatási lehetőségek közé lehetőségeket repülőgépgyártók, légiforgalmi távközlési cégek és a légitársaságok, illetve tengeri járőrhajók, személyszállító hajók vagy kutatóhajó. Néhány karrier ad a végzős a lehetőséget, hogy utazni a haditengerészet hajókat és belvízi hajókkal, vagy dolgozni föld termőképességének fenntartása, illetve tanácsadó csoportok.

Vannak különböző iskolák, amelyek segítségével megszerezni a diplomát.Gyakran előfordul, hogy az intézmények rugalmas tanulmány, amely lehetővé teszi, hogy folytassa a munkát a tengeren vagy a levegőben, miközben dolgozik a diplomát. Ezekkel a programokkal, a mértéke általában tölti a két év alatt. A kezdéshez keresni az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Technológiai tanulmányok
 • Navigációs technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum