Keystone logo

72 Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Nemzetközi gazdaságtan 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Nemzetközi gazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (72)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Nemzetközi gazdaságtan

A haladás információk és a szállítás terén az utóbbi néhány évtized, az áruk és szolgáltatások utazik határokon átnyúló gyorsabban és hatékonyabban, mint valaha. Ez egyre nehezebb előre jelezni a változásokat piacok okozta ezt a tevékenységet. Éppen ezért a fejlett elemző készség ezeknek a Master in International Economics van szükség a kormány és az ipar.

Mi a Master in International Economics? Ez egy speciális mértékben, hogy fokozza a megértést a gazdasági tevékenység kifejezetten a nemzetközi kereskedelem. Erősíti továbbá az elméleti megértése mikro- és makroökonómia, hogy megoldást találjanak a problémákra, ha az áruk mozgását a földrajzi és politikai határokon. Témák tanulmányi tartalmazza kereskedelmi politika, az adózás és az árfolyamok. Néhány program is nyújt tanfolyam kapcsolatos gazdasági fejlődés és a hatása kereskedelem a feltörekvő gazdaságokban.

Diplomások vannak felszerelve az analitikus készségek és képességek értékelésére piaci feltételek, és szakpolitikai ajánlások. Ezek a diákok több mint a fejlett a kritikai gondolkodás képességeit. Ők is felfegyverkezve az elméleti és történeti ismeretek nemzetközi kereskedelmi kérdésekkel. Képesek átfogó elemzése problémákat. A diákok megtanulják használni szoftver eszközök összegyűjtése és értékelése az adatokat. Számos program is fejlesztik a kommunikációs készségeket fejlett írásban és bemutatók.

Az ára a Master in International Economics változik. A diákok kapcsolatba a felvételi osztályán a választott intézmény részletes információkat a díjakról és a tandíjat.

Diplomások gyakran találnak munkát a kormányzati vagy kereskedelmi ágazatok. Kutatói álláshelyeket és elemző munkák gyakori. Nemzetközi vállalat keresi a készségek és képességek ezen diplomások, és lehetséges, hogy munkát találjanak külföldön.A kormányoknak fel kell ezeket a diákokat, hogy értékeljék a hatását árak, a kvóták és a kereskedelmi megállapodások. Sok ilyen programok a hallgatókat, hogy keresik a magasabb iskolai végzettségűek, és vannak olyanok is, előbb-utóbb megtalálja a munka, mint a professzorok a főiskolán egyetemeken.

Fontos, hogy elkezdjük kutatni opciókat a lehető leghamarabb. Bár sokan úgy inkább, hogy részt vegyen a hagyományos stílus egyetem, az online tanfolyam is elérhető azok számára, akik ütemezési vagy földrajzi nehézségeket. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.