Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 10 Mesterdiplomák ban ben Nemzetközi szálloda menedzsment 2023

10 Mester Programok ban ben Nemzetközi szálloda menedzsment 2023

Áttekintés

A mester fokozat egy posztgraduális diploma, amely rendszerint 1-2 év alatt fejezik be. Gyakran épül információkat tanult a főiskolai szak, vagy bizonyos esetekben lehetővé munkatapasztalat. Doktori programok is összpontosít egy adott területen a tanulmány.

Mi az a Master in International Hotel Management? Ez a program célja, hogy felkészítse diplomások be a gyorsan növekvő területén szállodai menedzsment, ami egy alapos megértése a nemzetközi turizmus, valamint a konkrét ismeretek és készségek szükségesek, hogy működik egy szállodában vagy egy hasonló forma turistaszállás. Gyakran egy nagy hangsúlyt fektet a vezetői kompetenciák, mint a vezetés, a szervezeti képességek és problémamegoldó technikák. Tanfolyam gyakran tartalmazza az operatív eljárásokat szállodák, a bevételek kezelése, a kockázatkezelés és még az alapvető marketing tanfolyamok.

Pályakezdő a mester szak amelynek középpontjában a nemzetközi szálloda vezetősége gyakran tanulnak nagyon hasznosítható készségeket, mint a projekt menedzsment és a csapat vezetői, hogy segítsen felkészíteni őket számos pályára a szállodaiparban vagy azon túl. A kombináció az általános menedzsment képességek és iparág-specifikus tudás célja, hogy hagyjuk őket jól elhelyezett a rendkívül versenyképes piacon.

Nincs meghatározott ár a Master in International Hotel Management. Az ára alapján változik a választott oktatási intézmény, az ország és a program időtartama alatt. A legjobb, ha a kapcsolatot a felvételi iroda közvetlenül a további konkrét információkat.

A turizmus az egyik leggyorsabban növekvő iparág a világon. Befejezését követően a mester fokozatot a nemzetközi szálloda vezetősége, diplomások gyakran képesek választani a különböző munkahelyek a világ minden tájáról. Néhány lehetséges beosztások vannak szálloda vezetője, bevétel manager és osztály vezetője.Diplomások dolgoznak nemcsak a szállodákban, de fürdők, üdülőhelyek és panziók, amely segíthet növelni a foglalkoztatási esélyek érettségi után.

Van egy nagy számú intézmények szerte a világon, melyek az adott mesterképzésre, úgyhogy győződjön meg róla, hogy hasonlítsa össze több lehetőség. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Szálloda menedzsment
  • Nemzetközi szálloda menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum