Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 13 Mesterdiplomák ban ben Nemzetközi számvitel 2023

13 Mester Programok ban ben Nemzetközi számvitel 2023

Áttekintés

A Master of Science diplomát lehet szerzett befejezését követően a alapképzésben egy kapcsolódó területen. Míg az MSc vehet további két év tanulás kell keresni, ez segíthet jogosult diplomások szakértők a saját területén, és ahhoz vezethet, hogy a szakmai lehetőségeket, amelyek segítenek a tudósok előre pályájukon.

Mi MSc International Accounting? Ez a tanulmányi program a diákok egy speciális képzés pénzügyi, közgazdasági és számviteli globális szemszögből. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy tanulmányozzák és megközelítés problémák nemzetközi irányultságú és innovatív megoldásokat a kihívásokra a globális vállalatok szembesülnek. Tudósok ebben a programban vehetnek osztályok a vállalati pénzügyi menedzsment, treasury kockázatkezelés, globális számviteli kérdések, a stratégiai teljesítmény menedzsment, és a kormányzás a pénzügyi piacokon.A legtöbb MSc programok is megkövetelik a diákokat, hogy töltsenek ki egy kutatási projekt vagy dolgozat, amely bizonyítja, mesteri tárgyuk befejezni a programot.

Megszerezte a Master of Science azt jelzi, hogy a diplomások, az odaadás és odaadás szükséges a kemény munka és tanulmány két vagy több év, hogy elérjék céljaikat. Ez segíthet megmutatni a potenciális munkaadók mi az eszköz diplomások lehet a munkahelyen.

MSc programok költsége függően eltérő főiskola vagy egyetem, illetve mennyi ideig tart, a diákok teljes a szükséges tanfolyam. A hallgatók képesek lehetnek alkalmazni a pénzügyi támogatás vagy ösztöndíj, hogy segítsen ellensúlyozni a költségek a posztgraduális diplomát.

Diplomások, akik keresnek MSc Nemzetközi Számviteli működhet hagyományos pénzügy szerepeket, mint például a könyvelők, könyvvizsgálók, és az adó vezetők.Vannak azonban még változatosabb pozíció áll a nemzetközi számviteli végzettséggel, mint például a kockázatkezelés, a köz- és a magánszektor pénzügyi, befektetési elemzés, árukereskedelem, és kereskedelmi banki tevékenység. Mivel ez a fokozat egy nemzetközi figyelmet, a diákok végzős a szükséges készségek és ismeretek dolgozni finanszírozás globális szinten.

Sok iskola kínál online és részmunkaidős iskolai lehetőségeket, hogy azok, akik élnek a távoli területeken is tovább képezzék magukat. Kezdj el diplomáját nemzetközi számviteli ma, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Számvitel
  • Nemzetközi számvitel
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum