Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 35 Mesterdiplomák ban ben Nemzetközi tanulmányok 2023

35 Mester Programok ban ben Nemzetközi tanulmányok 2023

Áttekintés

Azok a diákok, akik a továbbképzésüket továbbképzésük után kívánják továbbtanulni, gyakran mesterfokozatot folytatnak. A mesterképzési program mélyebbre hatol a diákok által választott területen, gyakran igénylő már megismert ismereteket a téma.

Mi a mester a nemzetközi tanulmányok terén? A világ zsugorodik, és ezzel jön a kereslet a szakemberek számára, akik megértik, hogyan vezethetnek egy vállalkozást vagy navigálhatják a globális szinten. A nemzetközi tanulmányok hallgatók megismerhetik a társadalompolitikai kultúrák bonyolultságait a világ minden tájáról, valamint hogyan lehet tárgyalni e kultúrákon belül. Ezután lehetőségük van olyan képességek alkalmazására, amelyek hatással lehetnek a világ működésére. A tanfolyam jellemzően a globális ügyekre és a külföldi gyakorlatokra összpontosít.

A nemzetközi végzettségű diplomások a munkaerőt erős analitikai készségekkel és vezetői képességekkel ötvözik. Gyakran tudják, hogyan kell együttműködni a világ minden sarkából álló szakemberekkel, és sikeresen lezárhatják az üzleti ügyleteket, vagy befolyásolhatják a politikát a különböző földrajzi régiókban.

A mesterképzéshez szükséges idő nagyban függ attól, hogy a hallgató teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben jár-e. A tandíj is ingadozhat, attól függően, hogy az iskola magán vagy nyilvános és más tényezők. A leendő tanulóknak összehasonlítaniuk kell az iskolákat.

A nemzetközi végzettségű diplomások sok karriert folytathatnak. A nemzetközi banki életképes terület az üzleti gondolkodású diákok számára, ahol bankárok vagy pénzügyi tanácsadókká válhatnak. A kutatási programok nemzetközi kutatókat keresnek a kutatók szerepének betöltésére. Mind a kormányok, mind a globális nonprofit szervezetek más szakmai utakat is folytathatnak a diplomások. Képviselők diplomáikba vagy nagykövetekké válhatnak, ha választanak, vagy programszervezőként szolgálhatnak a nonprofit szervezeteknek.

A nemzetközi tanulmányi mesterek iránt érdeklődő diákok ezen a területen szakmailag szakosodott professzionális programokat találhatnak. Számos program is elérhető online. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Humán tanulmányok
 • Nemzetközi tanulmányok
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (35)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum