Keystone logo

18 Mester Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Non-profit szervezetek 2024

Szűrők

Szűrők

 • Mester
 • MSc
 • MA
 • Ügyviteli tanulmányok
 • Non-profit szervezetek
Szakirányok
 • Ügyviteli tanulmányok (18)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Mester Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Non-profit szervezetek

  Non-profit szervezetek (NPO) létezik szerte a világon, például úgy, nemzetközi jellegű, és ők határozzák meg, hogy szükséges, hogy újra be kell fektetni minden többlet bevételt elérni a szervezet 's célok helyett terjesztése őket nyereség vagy osztalék . Számos nonprofit szervezetek jótékonysági vagy szolgáltató szervezet, mely megoldja a megkönnyebbülés a szegénység, előrelépés az oktatás vagy a vallás, fejlesztési vagy egyéb hasznos közösségi alapú szolgáltatások. Mester Non-profit szervezetek a diákok megismerhetik a különböző nonprofit szervezetek, hanem a jogi és gazdasági szempontjait az igazgatási feladatok, mint például a tervezés, stratégia, vezetés, politika, adózás, képviselet, elszámoltathatóság és audit rendelkezések, felügyeleti és menedzsment és a gazdasági tevékenység.

  Masters in Not-for-profit szervezetek által kínált számos egyetemek és iskolák a világ, Ausztráliában, Brunei, Bulgária, Hollandia, Spanyolország, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyságban. A legtöbb program utolsó egy-két év, és szükséges a Bachelor diplomát minimális előfeltétele a felvételi. Árak és vizsgálati módszerek a Masters in NPO programokban függ az ország, az iskola és osztály. Különböző Masters NPO programok középpontjában a különböző szakterületeken, hozzátéve, hogy diplomások "magas szintű foglalkoztathatóság befejezésekor.

  Ha érdekli a tanulás többet a Master of Non-profit szervezetek program egyszerűen görgessen lefelé, és kattintson a tovább, még ma!