Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 42 Mesterdiplomák ban ben Nyelvoktatás 2024

42 Mester Programok ban ben Nyelvoktatás 2024

Áttekintés

A master 's fok általában egy több éves program középpontjában egy adott kérdésben. Ezek a programok gyakran használják a finomítását bachelor 's tanulmányokat, és mint ilyen, hajlamosak, hogy a kérelmezőket, hogy elvégeztek egy egyetemi diplomát.

Mi a Mester Nyelvoktatás? Ezek az oktatási kurzusok általában összpontosítani az idegen nyelvek tanulásának. Számos tanúsítványok is rendelkezésre áll a leendő nyelvtanárok, és ezek a tanfolyamok általában tartanak egy sokkal magasabb tudományos szinten, gyakran zajlanak során két-három év. A diákok elvárják, hogy találkozik osztályok folytató kiterjedt kutatás, valamint azokat a fejlődés előmozdításában gyakorlati tanítási képességeit. Közös kurzusok közé teszt tervezés, a szakmai gyakorlat, a pedagógia és az oktatás a többi tanár. Ezek a tanfolyamok általában rendelkezésre álló különböző intézmények, mind az online és a hagyományos tantermi formában.

Várhatnánk, hogy külföldre utazik elvégzése után egy ilyen program, ha kívánják, a szerzett tudás ezeken a tanfolyamokon általában amelyek kifejezetten tanítási külföldi országokban. Tudás kapott az egyetemen, így tartva a menetrend, így a határidők és felbukkan a találkozókat, gyakran fémjelzi a siker minden vállalat.

Vizsgáljuk meg a képzési költségeit több intézmény előtt halad, alkalmazásokat. A skála a beruházás valószínűleg változik egyik intézmény vagy oktatási létesítmény a másikra.

Miután megszerezte a Master Nyelvoktatás, diplomával lehet menni, hogy legyen egy tudományos kutató, iskolai rendszergazda vagy idegen nyelven tanító. A kutatók gyakran használják a tudásukat és szervezési ismeretek, hogy vizsgálja meg, és a problémák megoldása az oktatásban. Rendszergazdák kalauz iskolák, illetve utasíthatja többi tanár. A tanárok maguk is gyakran járja a világot, hogy utasítsa a diákok nyelvén.

A folyamat találni egy programot általában meglehetősen kiterjedt, így kezdődik, amint célszerű. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • Nyelvoktatás
Szakirányok
  • Neveléstan (42)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum