Keystone logo

88 Mester Programok ban ben Neveléstan Oktatási kutatás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Oktatási kutatás
Szakirányok
  • Neveléstan (88)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Neveléstan Oktatási kutatás

A mesterképzés eredménye többéves tanulmány egy posztgraduális program. Az ilyen végzettség az érettségizőket egy adott szakterületen szakértőként képesítheti, és a megfelelő pályára állíthatja a doktori fokozatot.

Mi az a mester az oktatáskutatásban? Ez a képzési program javíthatja a diákok kutatási készségeit, mivel ezek az oktatáselméletekre és -rendszerekre vonatkoznak. A hallgatóknak képesnek kell lenniük a végzős hallgatóknak mélyreható megértésükre, hogyan végezhetik el és elemezhetik saját kutatásaikat az oktatási és akadémiai programok fejlesztése terén. A szükséges tanfolyam ebben a programban tartalmazhat klasszikus tesztelméletet, inferenciális statisztikákat, szervezeti elméletet, adatgyűjtést, paraméterbecslést és értékelést.

Az oktatási kutatási végzettségnek készítenie kell a diplomásokat a munkaerő számára. Tanfolyamaink révén a hallgatók javíthatják az analitikus, kommunikációs és csapatmunka-készségüket, amelyek segíthetnek nekik álláskeresést szerezni a kutatási területeken a diploma megszerzése után.

Sok tényező van, például, hogy a hallgató teljes idejű ütemtervvel elkötelezhető-e, ami befolyásolhatja a programköltségeket. A legjobb mód arra, hogy a hallgatók teljes mértékben megértsék a költségeket, hogy elérjék az általuk választott iskolát.

Az oktatási végzettséggel rendelkező diplomásoknak számos területen és szervezetben kell keresniük munkájukat, beleértve az egyetemeket, pénzügyi intézményeket, iskolai körzeteket, nonprofit szervezeteket vagy más üzleti szektort. Tanulóként dolgozhatnak, új tanterveket fejleszthetnek az iskolák számára, hogy követhessenek, vagy tanácsadóként vagy tanácsadóként szolgálhassanak, és segítsék a kutatási eredményeket a valóságos helyzetekben. További potenciális karrierek közé tartozik az adatelemző, a kutatási koordinátor, az oktatási rendszergazda, a vezető kutató és a mérési tanácsadó.

Online oktatási programok állnak rendelkezésre az iskolák világszerte. Ezek a programok különösen vonzóak lehetnek a diákok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, vidéki területeken élnek, vagy egyébként nem tudnak elkötelezni a hagyományos főiskolai menetrendet. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.