Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 63 Mesterdiplomák ban ben Oktatáspszichológia 2023

63 Mester Programok ban ben Oktatáspszichológia 2023

Áttekintés

Mester programjának folytatása során a hallgatóknak intenzív kurzusokat és szigorú kutatási projekteket kell felkészíteniük. Az ezeknek a programoknak a mértéke általában magasabb, mint az egyetemi és a doktori fokozatnál alacsonyabb.

Az oktatás pszichológiája az a tanulmány, hogy az emberek hogyan viselkednek és gondolkodnak a tanulás során. Mi az a mester az oktatási pszichológiában? Azok a tudósok, akik szakmai hitelességet akarnak szerezni, gyakran beiratkoznak ezekbe a programokba, mint a pszichológia egyetemi tanulmányok folytatásaként. Az oktatási pszichológia számos mesterképzési programjának közös célja, hogy átadja a tanulási folyamatok kritikus értékelésének elvégzéséhez szükséges információkat és készségeket. Ezt a tudás megszerzését befolyásoló különböző tényezők gondos vizsgálatával érhetjük el, pl. A biológia, a nyelvszerzés és a család szociológiája révén.

A pszichológia megértésének számos előnye van, de a mások számára való mélyebb megértés és együttérzés az egyik leghasznosabb a személyes és a szakmai életben. Az oktatási pszichológia különösen segíthet az egyik saját tanulás folyamatának felgyorsításában. Ezenkívül a sok mester programban szerzett lelkes társak csoportja gyakran támogatási forrást jelent a végzősök életében.

Az oktatási végzettséggel kapcsolatos költségek az egyik intézménytől a másikig terjednek. Gyakran előfordulhat, hogy közvetlenül az egyes iskolák által közzétett információkra hivatkozik.

A gyermekgondozási intézmények gyakran oktatási pszichológusokat alkalmaznak, különösen a korlátozott kommunikációs kapacitással rendelkező program résztvevői számára. Ennek a gondozási pozíciónak a feladata magában foglalhatja a visszajelzést a szülőknek, a tanulási folyamatok kezelését és az aktivitási tervek kidolgozását. Az állami és magániskolák gyakran keresik az oktatási és pszichológiai programokat végző hallgatókat, hogy tanítói vagy oktatóként szolgáljanak. A tanácsadók segíthetnek a tanulóknak az akadályok felismerésében és a személyre szabott megoldások kialakításában. A pszichológiai ismeretekkel rendelkező tanárok jól felszerelhetik az osztálytermet, tanulási stratégiákat dolgozhatnak ki, és természetesen taníthatják a pszichológiát a tanulóknak.

Az oktatási pszichológiai programok gyakran az első lépés a teljesítendő jövő felé. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Neveléstan
  • Oktatáspszichológia
Szakirányok
  • Neveléstan (63)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum