Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Mesterdiplomák ban ben Olasz irodalom 2023

2 Mester Programok ban ben Olasz irodalom 2023

Áttekintés

A master 's mértékben egy felsőfokú, amely tipikusan belül szerzett 1-3 év. Alkatrészek a tanulmányok azt bizonyítja, kompetencia egy speciális területe a hangsúlyt. Ez a fokozat által kínált különböző főiskolák és egyetemek.

Mi a Mester olasz irodalom? Ebben a programban a diákok megtanulják a irodalom, történelem és kultúra járó Olaszországban. A legtöbb diák belép ezt a programot a szakmai ismeretek az olasz nyelv és továbbra is az oktatás az a megértés, az olvasás és németül. Kurzusok szakosodott függően az egyetem és a hallgató karrier, de akár témák, mint a szókincs, a történelem, az üzleti vagy a kulturális tanulmányok.

A tanulmány, kommunikációs és interperszonális készségek, amelyek tanult, miközben megszerezte a Master olasz irodalom olyan rendkívül kívánatos a munkaadók.A mester fokozat segíthet az egyén bevonulást sok középszintű és haladó foglalkoztatási pozíciók.

A költségek egy Mester olasz irodalom függ számos tényezőtől. Néhány változók hatását ár tartalmazza az intézmény típusától kínál mértékét, az ország, iskola található, milyen hosszú a diák vesz a teljes program-e vagy sem a hallgató részt vesz a visszatérítési programok által kínált intézmény.

A hangsúly a tanulmány meg fogja határozni, hogy milyen típusú karrier hallgatója lesz készen a Mester olasz irodalom. Néhány kiemelt területek magukban üzleti, oktatási, nyelvészet vagy a PR. Állás támaszkodó ismerete nyelv és kultúra lesz feltűnő. Pozíciók, mint fordító, tolmács, pedagógus vagy nemzetközi üzletember vagy nő képes minden lesz elérhető ilyen mértékű. Sok ilyen pozíciók lesz a lehetőség a nemzetközi utazást.

Jelentkezés a mester fokozatot lehet tenni online néhány egyszerű lépésben. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Humán tanulmányok
  • Irodalom
  • Olasz irodalom
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek