3 Olasz konyha Master's degrees found
- Mester
- MSc
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Nemzetközi konyha
- Olasz konyha
- Nyugat-Európa 3
3 Olasz konyha Master's degrees found
Kiemelt
University of Padova
Mesterképzés az olasz ételekben és borokban
- Padua, Olaszország
MSc
Teljes idő
2 évek
Az egyetemen
Angol
A mesterképzés a nagy értékű élelmiszerek megértését, irányítását, promócióját és védelmét vizsgálja. Az olasz élelmiszer-előállítási rendszer modellként szolgál az élelmiszerek egyedi értékét meghatározó sajátos elemek azonosításához, amelyek történelmi, társadalmi és kulturális kötődések révén elválaszthatatlanul kapcsolódnak a helyhez (terroir).\nEz a háttér párosul a technológia, a táplálkozás, az élelmiszerbiztonság, az étrend és az egészség, valamint az érzékszervi tudományok legújabb fejleményeivel, amelyek a terroirral kapcsolatos, magas értékű élelmiszerek iránti növekvő nemzetközi kereslet központi elemei.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
AZ OLASZ KUKAR Mester
- Calabria, Olaszország
Mester
Az egyetemen
Olasz
A kulináris oktatás első követelménye az evolúció. A tanfolyam célja ennek a követelménynek való megfelelés, valamint azonnali és hatékony eredmények elérése. Az olasz konyha és borok mesterképzése, amely Olaszország legátfogóbb kulináris tanfolyama, átfogó perspektívát ad a résztvevőknek a főzésről és az éttermi szolgáltatásról, lehetővé téve számukra, hogy kialakítsák a professzionalizmus személyes érzését, amely ahhoz szükséges, hogy sikeresen működjenek együtt a haladó olasz konyhával az élelmiszer- és vendéglátóiparban. A program célja, hogy integrálja a kulináris képzést az akadémiai tanulmányokkal és a terepi tapasztalatokkal, fejlett főzési technikák, kortárs jelentőségű témák, élelmiszer-tudomány, esztétika és érzékszervi érzékelés kereteiként. Az olasz konyha fejlődése az íz, az összetevők és az ízesítési technikák vizsgálata. A résztvevők kutatnak és elkészítenek reprezentatív olasz regionális menüpontokat, valamint intenzív elemzést végeznek az olasz konyha alapelveiről.
Italian University Line – IUL
Élelmiszer- és borújságírás
- Florence, Olaszország
Mester
Az egyetemen
Olasz
A mester célja a termékek érzékszervi tulajdonságaihoz kapcsolódó technikai-tudományos készségek biztosítása, olyan készségek biztosítása, amelyek a bor és az élelmiszertermékek átalakításának technikáira és technológiáira összpontosítanak. A tanfolyam elvégzéséhez elméleti és gyakorlati mélyreható tanulmányokat terveznek szakmai gyakorlatokkal, a vendéglátás és a vendéglátás szempontjaival kapcsolatban. Végül egy külön és külön teret biztosítanak a szöveges készségek és képességek elsajátításához, amelynek célja a teljes ismeretesség biztosítása a különböző stílusú szövegek értelmezésében és elkészítésében, és különböző közönségnek szól.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Nemzetközi konyha Olasz konyha
A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.