Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 7 Mesterdiplomák ban ben Optika 2024

7 Mester Programok ban ben Optika 2024

Áttekintés

Egyesek úgy döntenek, hogy mesterfokozatot szerzettek az egyetemi diploma megszerzése után. A doktori fokozatok, mesterképzések előfeltételei gyakran jobb lehetőségeket kínálnak azok számára, akik keresik őket. Az oklevél általában 1-3 évig tart.

Mi az Optika Mester? Azok a diákok, akik úgy döntenek, hogy mesterképzést kapnak az optikában, elsajátítják a fény viselkedését, a látványt és az eltérítést és az átvitel tulajdonságait. Néhány gyakori kurzus, amelyet a diákok megtehetnek a mesterfokozathoz: optikai hullámterjedés, lézertechnika, geometriai optika és képalkotó rendszerek, valamint integrált fotonika. Néhány programra szükség van egy kutatási jelentés vagy diplomamunka megszerzésére.

Az okleveles optika gyakran tanítja a diákokat olyan készségek széles skálájához, amelyek jobb munkalehetőséghez és fizetéshez vezethetnek, például a nanophotonika és a spektroszkópia szakértői tudása. Sokan megtanulják, hogyan diagnosztizálják az egészségügyi problémákat és betegségeket, valamint hogyan használják fel a távközlést a hazai biztonságban. A program olyan készségeket is taníthat, amelyeket az egyének a karrierjükön kívül használhatnak, például jobb kommunikációt.

Azok a hallgatók, akik optikai posztgraduális diplomát akarnak szerezni, gyakran úgy találják, hogy a költségek változóak. Egyes országok többet terhelnek az oktatásra, és minden egyes tanuló intézmény saját árat is felszámol. Ráadásul egyes diákok hosszabb programokat választanak, ezért többet fizetnek.

A mesterképzés az optikában számos karrierlehetőséghez vezethet. A hallgatók válhatnak műszaki vezetők vagy mérnökök. Az orvosi és orvosbiológiai technológiák mellett a diplomások úgy dönthetnek, hogy száloptikában, kommunikációban, gyártásban, fogyasztói technológiában vagy hardvertervezésben dolgoznak. Az egyetemek, a kutatóközpontok és a kórházak gyakoriak a foglalkoztatás megszerzésére, bár a kis- és nagyvállalatok, valamint a kormányzati szervek gyakran pozíciókat is betöltenek.

Egyes diákok úgy döntenek, hogy az online egyetemet választják, hogy rugalmasabb lehetőségeket alkossanak. Azok, akik fizikailag szeretnének részt venni, optikai programokat találhatnak az egyetemeken világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Természettudományok
  • Fizika
  • Optika
Szakirányok
  • Természettudományok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum