Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Mesterdiplomák ban ben Orvosi mikrobiológia 2024

2 Mester Programok ban ben Orvosi mikrobiológia 2024

Áttekintés

A mester fokozatot olyan típusú végzős tanúsítvány, amely megszerezte, miután a tanulók befejezték a tanulmányba, hogy körülbelül két év. Általában az ilyen mértékű azt jelzi, hogy egy diák szerzett magas szintű jártasságot az ő választott területen.

Pontosan mi az a Master in Microbiology? Ez a fajta fokozat célja, hogy segítse a hallgatók minden tanulni biológia egy nagyon kis méretű. Mikrobiológiai tartalmazza a tanulmány a baktériumokat, vírusokat, amőbák, gombákat, algákat, és még néhány növények és állatok; akkor összpontosítani egysejtű szervezetekre, vagy egyes összetevőit a többsejtű szervezetek. A hallgatók tanulmányozzák a környezetekben mikrobák él, valamint a szerves kémia, az evolúció, vagy cellás szerkezet. Egyes programok kínálnak különleges hangsúlyt, mint a biológia oktatás vagy a biológiai mérnöki.

Számos előnye van azoknak, akik egy teljes mértékben a mikrobiológia.Például a diákok is tudják, hogy a kritikus gondolkodás és problémamegoldó készség egy lökést. Emellett a diákok képesek lehetnek, hogy fokozzák a szakmai tudásbázis, amely lehetővé teszi számukra, hogy folytassa a pályafutását birodalmán belül a mikrobiológia.

A költségek egy mikrobiológia diplomáját függ mindent a rendelkezésre álló pénzügyi támogatást a anyagköltségek. A diákok a kapcsolatot az intézményükben közvetlenül pontos és aktuális információkat.

Azok, akik keresnek egy bizonyos fokú mikrobiológiai képes lehet folytatni számos különböző karrier. Például, lehet, hogy a végén működik egy egészségügyi intézményben vagy kutatólaboratórium; Néhány diák tovább lesz tudósok szakosodott mikrobiológia. A diákok is lesz a patológusok, minőség-ellenőrzési szakértők, tanácsadók higiénia, ökológiai elemzők, illetve a pedagógusok. Jobs lehet igénybe venni a legkülönbözőbb vállalkozások, kormányzati szervek, és a nonprofit szervezeteket.

Számos rendelkezésre álló lehetőségek iránt érdeklődő diákok mikrobiológia mester fokozatot. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Egészségügy
  • Orvosbiológiai tanulmányok
  • Orvosi mikrobiológia
Szakirányok
  • Egészségügy (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum