Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 28 Mesterdiplomák ban ben Pénzügy és közgazdaságtan 2024

28 Mester Programok ban ben Pénzügy és közgazdaságtan 2024

Áttekintés

Megszerezte a mester fokozatot az eredménye egy posztgraduális program. Ezek tipikusan ítélték oda a nagy mennyiségű oktató felügyelt kutatási és együttműködési megtörtént. Az ilyen mértékű lehet mérni kompetencia szakmai és technikai arénák. A pénzügyi szektor, az ilyen mértékű javíthatja a szakmai készségek és állítsa egyének eltekintve a verseny.

&nbsp

Mi a Master in Finance és Gazdaságtudományi? Milyen típusú tárgyak szerepelnek a programban? A világ pénzügyi sok olyan terület van a hangsúly. Ezek a programok élesíteni makrogazdasági politikák, illetve a tőzsdén. Egyéb témák a mennyiségi közgazdaságtan és elméleti vagy alkalmazott közgazdaságtan. A diákok megszerezzék a szükséges eszközöket, hogy alkalmazkodni a pénzügyi környezetben, és olyan elméleti elemzés.

&nbsp

Gyakran vannak anyagi előnyöket vesz részt ebben a posztgraduális program, de az előnyei túlmutatnak pénzügyeit.A magasabb szintű végzettséget gyakran felé irányul szakemberek, akik keresnek fejlesztések következő érettségi. A résztvevők a program is szert szakmai kapcsolatok, bővül a már meglévő hálózathoz. Betetőzéseként a program, a diákok általában könnyebben hozzáférő rendkívül keresett pozíciók. Program résztvevői kölcsönhatásba szakemberek, akik tiszteletben tartják a saját területén, és megkezdheti a hálózatának kiépítése társaik előtt megszerezte a diplomáját.

&nbsp

Az oktatási intézmények különböző területein találhatóak a világ, a kapcsolódó költségek A programokban való részvétel változhat. Egyének, akik abban reménykednek, hogy részt vegyen a program közvetlenül kommunikál az iskolák számára pontos tájékoztatást a tandíj és a kapcsolódó díjak.

&nbsp

Érettségi után, a szakemberek gyakran pozíciók nagy intézmények. Jobs közé pozíciókat, mint a pénzügyi szabályozó vagy üzleti elemző.Egyéb foglalkoztatási lehetőségek találhatók vagyonkezelés, biztosító társaságok, közigazgatási és magánbankok. Néhány munkaköri feladatai közé tartozik a vagyonkezelés, tanácsadás, és a fedezeti.

&nbsp

Egyének, akik abban reménykednek, hogy előre pályafutásuk révén továbbtanulási konzultálnia kell a program felsorolja a további részletekért. Amikor vonatkozó programot sem talált, töltse ki a vezető formában. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod benyújtásával az élen formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
  • Pénzügy és közgazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (28)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum