Keystone logo

137 Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Számvitel Pénzügy és számvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Számvitel
  • Pénzügy és számvitel
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (137)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Mester Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Számvitel Pénzügy és számvitel

Bár a főiskolai diplomát számviteli tudjon küldeni is az utat, ha azt tervezi, hogy sikeres a pénzügyi és számviteli karrierjét, akkor szükség lehet további vizsgálat és tanúsítás. A mester a Pénzügyi és Számviteli teheti meg versenyképes a nemzetközi piacon egyre inkább versenyképes karrier területén.

Mi az a mester a Pénzügyi és Számviteli? Ez egy általában verseny program arra összpontosít, hogy a fejlett számviteli és pénzügyi menedzsment tanulmányokat, beleértve a nemzetközi számviteli. A tanfolyam is eltarthat 1-2 év alatt fejezik be, és a követelményeket a felvételi és iskolai tanulmányaik folytatása gyakran elég szigorú. Mivel ez egy népszerű és versenyképes tanulmányi, a hallgatók, akik alkalmazzák kell egy főiskolai diplomát egy kapcsolódó területen, és egy minimális GPA a legtöbb egyetemen.

Megszerezte a mester diplomát pénzügy és számvitel számos előnyt kínál a végzős hallgatók.Lehetővé teszi a diákok jobban értékesíthető a világ minden tájáról. A program általában segít felkészíteni a hallgatókat minősítő vizsga keresni tanúsítványokat, a könyvvizsgáló (CPA), vagy belső ellenőr (CIA).

Az ára egy ilyen mester fokozatot függően más-más intézmény és hosszát a program. A diákok azt is figyelembe kell venni többletköltségeit élő campus versus tanul nálunk. További minősítések is kerülhet extra. Kutatás a programot alaposan, hogy megtudja, mi a költségek közé.

Pályakezdő a Mester Pénzügyi és Számviteli általában találni pályára a kormányzati, az üzleti vagy tanácsadás. Az ilyen mértékű is hasznos tudományos kutatás kapcsolódó pénzügyi és számviteli. Azok számára kíván esni könyvelők, ennek mértéke növekszik értékesíthető- egyik leggyorsabban növekvő munkát mezőket, és azt is tartalmaznia tanúsítás CPA vagy a CIA.

A diákok gyakran választani fejezik be tanulmányaikat az egyetemen, vagy az interneten.Átiratok általában szükséges kérelemmel együtt. Egyes intézmények is előírhatják interjúk programjaikkal. További információért keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.